[Ressenya] Of Love and Eternity [demo], survival horror a un món estil dark souls

A dins dels videojocs de terror, pocs grans títols podem trobar localitzats en un context medieval o medieval fantàstic. Des del sublim Eternal Darkness: Sanity’s Requiem allà pel 2001, potser no s’ha trobat cap altre destacat.

Una vegada més gràcies al món de la creació independent de videojocs, treu el cap un títol que pot arribar a ser molt interessant: Of Love and Eternity.

Companyia o Creador/s: Acorn Bringer
Distribució: itch.io

· Jugadors: 1
· Format: descàrrega digital
· Textos: anglès
· Veus: anglès
· Joc Online: no
· Plataforma/es:    

Característiques clau: supervivència, terror psicològic, medieval, estil Dark Souls, retro

Ens trobem front a un projecte de videojoc en un estat molt primerenc, a on jugarem el seu primer capítol. Des dels primers minuts de joc, el nom del títol no deixa espai a cap dubte de l’estil que tindrà la línia discursiva de la seua trama: sobre amor i eternitat.

Realment és millor que hi jugueu per vosaltres mateixa, i poder percebre així amb novetat l’essència del seu inici, per la qual cosa no continueu llegint aquest paràgraf, i passeu al segon. El joc ens posa en la pell de l’anima d’un cavaller medieval que ha sigut mort en braços d’una estimada seua. Un psicodèlica transició per l’espai seguida d’una “resurrecció” en un esquelet al mig d’una cripta, iniciarà la nostra aventura a on món desolat i solitari.

Un cúmul d’ossos parlant ens conta que, després d’un llarg temps, l’ànima del cavaller ha retrobat el que queda del seu cos, i que el mateix li ha passat a la seua amada, quedant els dos atrapats al purgatori. La parella podrà reunir-se, o no, depenent del camí i de si sobreviuen als perills que els esperen en la cerca d’un amb l’altre.

Amb aquesta trama simple romàntica-obscura, el joc apunta bones maneres. El context medieval pot ser a molts no els resultarà atractiu, però la seua composició artística i jugabilitat, entre allò retro i l’estil nou, dota de personalitat pròpia a Of Love and Eternity (OLaE), fent-lo un títol atractiu.

La demo jugable no és massa llarga però és bona mostra de la línia que li agradaria portar al creador del joc. Amb una ambientació i alguns elements que recorda als Dark Souls, ens trobem front a un títol que es juga com un survival horror modern: càmera en tercera persona orientada cap al costat i a esquenes del personatge, i uns controls que es basen dignament en títols com The Evil Within o Dead Space.

Podrem explorar uns escenaris molt ben fets i ambientats, amb una banda sonora per sobre de la mitjana indie i uns efectes de so de la pluja i trons força singulars i ben disposats. També haurà lloc per als combats amb entitats estranyes i moments molt de l’estil de Silent Hill amb una profunda foscor i poquíssima llum, a on sorolls estranys ens assetjaran aconseguint posar-nos en alerta per si ens topem amb algun enemic.
També haurem de recollir unes cuques de llum al fanalet que porta el personatge, amb un sentit que encara supose que estarà per definir l’objectiu i proposit.

La demo només contempla una cripta i un solitari bosc a on la pluja i els llamps ens acompanyaran, així com altres elements que no volem contar per no traure la gràcia als factors sorpresa que té com a videojoc de terror.

Comptat i debatut, Of Love and Eternity és mostra en tot el seu conjunt com un interessant indie que, potser amb finançament, o amb un desenvolupament lent però ben treballat, podria donar lloc a un interessant videojoc de qualitat, inserit en la línia de terror psicològic en una context medieval-fantàstic.

El seu creador espera resposta de la comunitat per saber a on dirigir el títol.
Esperem que la cosa arribe a bon port, i des d’ací li desitgem el millor.

https://www.youtube.com/watch?v=3qTIquN3CJo

Pàgina oficial del joc a itch.io:
➡️ OF LOVE AND ETERNITY ⬅️

Comparteix això

Be the first to comment

Leave a Reply

La teva adreça no serà publicada.


*