[Notícia] ‘Dawn of Fear’ serà retirat d’Steam

Amb una esquemàtica i escarida entrada a les notícies de la pàgina del videojoc de la plataforma Steam, els creadors del videojoc de terror i supervivència ‘Dawn of Fear’ anuncien un “Adeu“(Godbye) i que el joc serà retirat de la famosa plataforma de distribució de videojocs.

Amb un text de poques línies, i sense donar cap tipus d’explicació concreta, donen les gràcies a tothom que haja gaudit d’un títol fet per un xicotet grup de persones.

A banda d’aquest imminent tancament a Steam, també és palès que a la botiga en línia per a les consoles de Sony, PlayStore, al menys pel que fa a l’europea, el joc sembla que ja no es troba disponible.

 

‘Dawn of Fear’ fou un títol homenatge als survival horror clàssics dels 90 i principis del 2000 fet per un grup de programadors del País Valencià, d’Elx (el Vinalopó Mitjà), i de València (València), que arribà primerament a PlayStation 4 el 2019, i el següent any ho feu per a ordinadors Windows, esdevenint també títol verificat jugable a Steam Deck i GNU/Linux.

[Anàlisi] ‘DAWN OF FEAR’, el segon survival horror fet a casa nostra

 

*Aquesta entrada serà ampliada amb els motius que han portat a aquesta acció per part dels seus creadors, Brok3nsite Games.

 

➡️ 🌐 Altres entrades al nostre web sobre ‘Dawn of Fear’

🗞 Font:
➡️ https://store.steampowered.com/news/app/1244860/view/3904119881297064356

Comparteix això

Be the first to comment

Leave a Reply

La teva adreça no serà publicada.


*