[Notícia] Ja es troba disponible ‘Daymare: 1994 Sandcastle’

Ja es troba a la venda ‘Daymare 1994: Sandcastle’, el següent joc d’Invader Studios que converteix a ‘Daymare’ ja en tota una saga per se des que fou anunciat el primer títol farà ja 7 anys.

Aquesta vegada es tracta d’una preqüela situada en 1994, a on controlarem a l’espia i agent especial Dalila Reyes recent arribada a la unitat de forces especials H.A.D.E.S, que ja feia aparició al primer títol, a on viurem una aventura infernal a les immenses profunditats d’un centre militar d’investigació secret estatunidenc, en el qual descobrirem i confrontarem els experiments secrets que allà s’han portat a terme.

La importància de l’eixida d’aquest títol del ja no tan estudi independent Invader Studios, rau en els antecedents del primer títol ‘Daymare: 1998’. Si aquell títol fou la culminació d’un intent de remake de ‘Resident Evil 2’ que la mateixa Capcom va recolzar, els seus creadors tornen a introduir en la producció del títol tot un seguit d’elements d’allò més marcats per als seguidors del survival horror.

Entre algunes de les aportacions creatives que té el joc, s’hi comptara amb Charlie Kraslavsky, qui fou l’actor durant les seqüències de vídeo real interpretant a Chris Redfield al ‘Resident Evil’ original de 1996.

Així, també s’ha comptat amb l’ajut a la trama del videojoc, com a co-guionista, amb Fabio Guaglione, un director italià que ha treballat a pel·lícules, llibres, i còmics de ciència ficció, que compta amb diverses nominacions als premis David de Donatello i Nastro d’Argento allà a la República Italiana. Entre algunes de les seues aportacions, ha sigut el primer director del món en crear la primera pel·lícula de terror rodada de manera sencera amb GoPro.

Si no fos poc, també s’ha comptat amb la cantant del famós grup de metal, Lacuna Coil, per al tema principal del títol, “Loneliness“.

El joc es troba ja disponible per a Windows 11, Steam Deck/SteamOS 3, PlayStation 4, Xbox One, Xbox Series, i PlayStation 5.

Comparteix això

Be the first to comment

Leave a Reply

La teva adreça no serà publicada.


*