Naixen els ‘Horror Game Awards’ al Feardemic Fear Fest 2023

Amb la col·laboració del portal web estatunidenc sobre videojocs Imagine Games Network (IGN), i juntament amb els seus compatriotes polonesos Bloober Team, Feardemic està preparant una altra edició del seu Feardemic Fear Fest per a este setembre, en el qual donarà una passa endavant força interessant.

En la nova edició d’este any del Feardemic Fear Fest que organitza la distribuïdora/productora digital Feardemic, destaca el fet que, a pesar de que ja es varen atorgar premis a videojocs de terror a l’edició passada del festival, al del present any s’ha decidit donar un moviment cap al prestigi internacional del l’esdeveniment, lliurant uns premis propis baix el nom d”Horror Game Awards’, a on s’oferiran diferents tipus de guardons a dins dels videojocs de terror.

Els ‘Golden bats’ serà el guardó físic per als guanyadors.

Així, hi hauran fins a 15 diferents tipus de categories que opten a candidatura i premi, com Millor trama, Millor personatge, Millor banda sonora original, entre d’altres, amb un premi major a Millor videojoc de terror de l’any.

Inspirant-se en els The Game Awards, l’acte tindrà lloc a un espai físic a un teatre de Cracòvia, però també es podrà seguir per Youtube i Twitch el dia 7 de setembre a les 19:00 h (GB).

La votació per a les distintes categories són en obert, i se podrà votar a través de la pàgina web oficial, havent-se obert el termini este 21 de juliol mateix, i amb termini límit fins al 3 d’agost.

https://horrorgameawards.com/

Comparteix això

Be the first to comment

Leave a Reply

La teva adreça no serà publicada.


*