Primer vídeo de joc de ‘Hollowbody’

‘Hollowbody’ ha presentat el seu primer tràiler oficial, mostrant ja un estat avançat del projecte, sobrepassant l’estat prototip. Un títol que, tot i que mostra clarament un cert estil tradicional del videojoc de supervivència i terror, conté un interessant i diferent apartat artístic i de trama al que se sol trobar en aquest subgènere de jocs.

A les xarxes socials hem anat seguint l’evolució del títol, però no ha sigut fins a este primer vídeo de joc en moviment a on hem pogut constatar que, a banda del pes que tindrà l’exploració dels escenaris, que hi hauran puzles i, com no, combats directes amb estranys i tètrics monstres, ‘Hollowbody’ (Hb) oferirà una atractiva línia futurista en el seu art i trama.

Baix un estil artístic tech-noir i un estil proper als primers ‘Silent Hill’, la història del joc ens situarà en un futur proper després d’un gran col·lapse mundial. Controlarem a Mica, una repartidora autònoma que trafica en el mercat negre, qui acabarà per accident a una antiga ciutat anglesa abandonada i destruïda que va pertànyer al nostre temps actual.

Al vídeo es pot observar l’estil que tindran els controls, amb el que sembla ser un apuntat automàtic i la possibilitat de desplaçar-se en totes direccions de l’escenari de mentre usem un arma. Ni que dir té que, artísticament, recull de bona gana el món obscur ciberpunk futurista de ‘Ghost in the Shell‘, baix una banda sonora que segueix la nova línia de música retro synthwave de l’última dècada en moltes creacions audiovisuals.

‘Hollowbody’ va obtindre un exitosa campanya de recaptació via Kickstarter, a on en tan sols 3 dies va recaptar el suficient, arribant quasi al doble de l’objectiu base cap al final del seu finançament comunitari.

Juntament amb ‘Signalis’ i ‘Sense – 不祥的预感: A Cyberpunk Ghost Story’, este títol es convertirà en un altre interessant exponent del subestil ciberpunk a dins del survival horror.

El títol té previst eixir per a maquinari Windows i SteamOS 3 durant el present any.

Comparteix això

Be the first to comment

Leave a Reply

La teva adreça no serà publicada.


*