John Carpenter prova Nintendo Labo

Amb motiu de l’aniversari del famós director i compositor John Carpenter, qui farà 76 anys ja a data d’aquesta entrada, volem rescatar un divertit moment que va tindre el susdit, amb cert dispositiu d’entreteniment electrònic.

Allà pel 2018, just quan Nintendo va traure el seus curiosos kits de Nintendo Labo, vàrem poder vore com fins i tot aquest director de cinema hi va tindre una interacció amb un d’aquests joguets de la marca nipona.

Com podreu observar al vídeo, en aquest cas, Carpenter es va enfrontar amb el limitat piano de Nintendo Labo amb el qual brega i maleïx de bona manera per a traure les notes del tema principal de la seua famosa pel·lícula ‘Halloween’ (1978).

Que Nintendo aposte per coses diferents i innovadores (massa ‘rares’ hi pensa alguna gent), no és cap cosa nova, ja que la història de la companyia està farcida d’exemples, i ha sigut quelcom més o menys constant en la marca de la companyia japonesa.

Així, Els Nintendo Labo varen ser uns equips compostos per construccions retallables i acoblables de cartró que, juntament amb aplicatius i videojocs per a la consola Nintendo Switch, aprofitaven la xicoteta mida de la consola i les capacitats d’aquesta i dels seus comandaments, per a inserir-se en els dispositius de cartró, i emular així diferents experiències com tocar instruments, pescar, o conduir certs vehicles.

Més informació del Nintendo Labo:
➡️ Viquipèdia: https://ca.wikipedia.org/wiki/Nintendo_Switch#Nintendo_Labo
➡️ Nintenhype: [PRIMERES IMPRESSONS] Primeres obres de Nintendo Labo!

Comparteix això

Be the first to comment

Leave a Reply

La teva adreça no serà publicada.


*