Ready to Play entrevisten als creadors de Dawn Of Fear

Ready to Play, el programa sobre videojocs i altres mitjans d’entreteniment audiovisual, que s’emet tots els dillunsos a les 21:00 h a Ràdio Molins de Rei (Baix Llobregat), va entrevistar esta setmana a l’estudi il·licità (Baix Vinalopó) que hi ha rere el videojoc Dawn of Fear, títol considerat com el segon survival horror fet al País Valencià i que va eixir a la venda per a PC-Windows i PlayStation 4 l’any passat 2020.

De voler ser cuiner, a fer-li un homenatge a Resident Evil i Silent Hill (i potser amb unes gotes de The Last of Us), és el curiós recorregut cap a la creació de Dawn of Fear, segons Antonio Manuel, un dels pares de Brokensite, estudi indie situat a una localitat del sud de la Comunitat Valenciana responsable de la creació del joc.
Escolteu vosaltres mateixa la entrevista que, com a pàgina dedicada als videojocs de terror que som, hem considerat molt interessant, i que deuria tindre lloc ací a Xe Quin Pasme!.

L’entrevista comença a partir del minut 11, però us recomanem igualment que escolteu tot l’àudio, si encara no coneixeu este programa de ràdio sobre videojocs en català.

 


· Enllaç a Ivoox: ➡️ https://go.ivoox.com/rf/63788826

 

Una salutació i l’enhorabona a XaviPSX i a l’equip de Ready to Play, per interessar-se en un videojoc fet a les nostres terres, i donar visibilitat i la importància que pertoca als treballs fets al territori valencià; i a BrokenSite, l’estudi creador de Dawn of Fear per acceptar l’entrevista i deixar-nos saber més sobre el seu primer joc.

Comparteix això

Be the first to comment

Leave a Reply

La teva adreça no serà publicada.


*