RESIDENT EVIL SHOWCASE de Sony 21-1-2021 (El Plumb-Vlog valencià)

El dijous d’esta setmana vaig ser col·laborant altra vegada amb el Plumb-Vlog de Simmer Valenciana a raó del Resident Evil Showcase de Sony, a on amb altres grans personetes de la comunitat catalanoparlant del món dels videojocs, varem vore i comentar l’acte en directe.

Allà vam poder observar per primera vegada el joc en moviment, així com altres coses.

Per començar, Resident Evil Village ens va presentar un estil que ja apuntava maneres des dels primers vídeos. Sembla confirmar-se una certa línia Resident Evil 4, mostrant-nos-en les interfícies dels menús amb un espai per als objectes en quadricula, un venedor ambulant que farà aparició durant el joc al qual podrem comprar-li objectes i armes, així com també l’aparició d’enemics forts que ens perseguiran acompanyats d’enemics més xicotets en grup (ergo, més acció assegurada que a Resident Evil 7).

Tot i així, s’ha confirmat afortunadament que hauran puzles que, segurament i esperem, aconseguisquen oferir una experiència equilibrada entre l’acció i el survival horror pur que van tornar a fer amb RE7.

Des del moment de la mateixa presentació, es va alliberar una demo jugable exclusiva temporal per a PlayStation 5, denominada Maiden (donzella o dama, en valencià).
Així que, els afortunats que tingueu una PS5, ja tardeu en tastar-la, i contar-nos què tal és ;).

Per altra banda, i segurament degut als problemes d’abastiment de les consoles de nova generació, el títol també eixirà per a PlayStation 4 (i molt possiblement Xbox One), amb opció d’actualització quan fiques el joc a la PlayStation 5 (o Xbox Series).
La data d’eixida de RE Village serà el 5 de juliol d’este any 2021. Bona data per a refrescar-nos mental i virtualment amb els nevats entorns que oferirà el joc, en plena calor de l’estiu que estarem al món real, vaja : ).

I ja amb la commemoració del 25 aniversari de la saga, també es van presentar un paquet de vestimentes inspirades en esta, per al joc Tom Clancy’s The Division 2.

L’acte tancava amb la presentació d’un títol d’explotació de la marca que ja molts s’estaven olorant: RE: Verse, una mena de joc en línia estil battle royale, que tant de moda estan últimament, com el famós Fornite.

Més detalls sobre tot això, així com una interessant tertúlia sobre Resident Evil la trobareu al vídeo següent, per si us vau perdre el directe de l’esdeveniment al qual ens va convidar Simmer Valenciana per al seu programa El Plumb-Vlog valencià.

 

Des d’ací només dir que va ser tot un honor i un plaer ser present en aquell acte acompanyat de la Simmer, Jan, Navis, i Rockstar!

Esperem repetir!!!

Comparteix això

Be the first to comment

Leave a Reply

La teva adreça no serà publicada.


*