Nova actualització, i futurs plans a Them & Us

Encara no havíem publicat res al web sobre este genial survival horror indie japonès, i creiem que ja tocava.

Them & Us ens havia oferit fins al moment una experiència a l’estil dels últims exponents del gènere. Ara, amb les últimes actualitzacions i els futurs plans del joc, el títol comença a agafar una forma molt interessant. Tant per als jugadors més nous com, més encara, per als amants de l’estil clàssic del gènere.

Varem compartit coses d’este joc per les nostres xarxes socials, però si el títol no us sona, vos podem dir que a partir d’ara serà un a tindre en el punt de mira.

Them & Us va eixir en Steam l’any passat, convertint-se en un dels videojocs d’estil survival horror clàssic indie amb millors gràfics i animacions entre tots els que hi havien a la seua “lliga”. Tot i així, mancava de molts elements, característica dels Early Acces d’Steam, que adverteixen que són jocs sense acabar.

I esque, com haureu pogut observar, degut al seu destacat aspecte visual, que recorda força al remake del primer Resident Evil, o als Resident Evil Revelations, se li podria confondre amb un triple A.

La saga indie Outbreak, per exemple, deixa molt a desitjar quan fa a les seues animacions, a pesar de la seua bona qualitat gràfica. Amb això no estem dient que ens desagraden els Outbreak, tot al contrari, però que si queda com a bon exponent indie de survival horror poligonal fet per poques persones, com ho era (ja no) Them & Us.

El projecte va començar amb una sola persona al darrere, però a través del seu Discord va anar recollint gent que s’implicara en el joc, fins a arribar a ser un equip de 5/6 persones. El guió de la trama està sent fet ara Shadrick Beechem, un escriptor de llibres i relats de terror que ha publicat a diverses publicacions alternatives.

Des de que va eixir, el videojoc ha rebut canvis tant de l’argument, com jugables, o als seus destacats gràfics, enemics, moviments, etc. Per exemple, les primeres versions del joc ens traslladaven al segle XIX, però ara l’han situat a finals dels anys 70 del segle passat.

També el joc era de càmera mòbil sobre les esquenes, i fa poc se li va incloure el poder triar entre aquell estil, molt en la línia dels últims survival horror, i la càmera fixa sense cap mena d’indicador de vida ni de res a la pantalla.

De les últimes actualitzacions també ha hagut un mode de joc extra, a l’estil d’un Battle Game/The Mercenaries que inclouen els Resident Evil.

I el millor està per vindre, ja que l’equip ha abandonat Unity i Unreal, i axò els ha donat més llibertat de programació, i les pròximes actualitzacions inclouran un millor renderitzat, millor intel·ligència artificial per als enemics, un possible nou personatge, i… un mode per a dos jugadors a pantalla partida!! Això últim pensem que és molt destacat, ja que es tractaria d’un dels pocs exponents del gènere indie amb els quals podem gaudir d’esta opció.

Amb esta opció, i si dissenyen bé el títol en este sentit, el joc guanyaria més encara en diversió i replay. El fet de poder experimentar un joc d’estes característiques a dobles, ens fa recordar en exemples com ObsCure, Resident Evil Revelations 2, i Resident Evil 5 i 6. I ho comentem això, perquè les quotes de diversió i entreteniment pujaven moltíssim amb esta opció de cooperació en local.

Amb tot això, ja es pot confirmar que Them & Us és una adquisició segura i de qualitat que ha demostrat tindre una regularitat d’actualitzacions, que pocs títols indie han oferit en el nostre gènere d’aventures favorit. I esque, és fa de notar la mà japonesa del títol.

Continuarem informant d’ell tant ací, però sobretot a les nostres xarxes socials.

 

Font: https://steamcommunity.com/games/915600/announcements/detail/1604894746149022844

Comparteix això

Be the first to comment

Leave a Reply

La teva adreça no serà publicada.


*