[Editorial] Estem als Premis anuals Tresdeu 2019 #Conscients!

Ens varem inscriure, i ens han acceptat! Este any 2019 la revista Tresdeu torna a oferir els seus premis anuals… i Xe Quin Pasme! estarà present per primera vegada! Des d’este mes, cap a finals de novembre, podreu votar per la millor categoria, segons diferents tipus de creacions de continguts.

Per a qui no conega esta web, només dir que és una de les plataformes més importants quant a notícies culturals i tendències del nostre territori.

És la primera vegada que ens presentem i, a pesar de que potser no som tan, tan coneguts, ens fa molta il·lusió ser-hi.

Com haureu pogut observar als dos cartells promocionals, estem presents a les categories de “Millor contingut de xarxes socials de l’any”, i a “Millor contingut radiofònic i audiovisual de l’any”.

Per a qui no sàpiga què són els premis Tresdeu, dir que es tracta d’un acte anual a on en votació pública a través de la mateixa web, tots poden triar els que pensen que són els millors continguts culturals que s’han produït durant tot l’any a la Comunitat Valenciana.

Som conscients de l’abast del contingut que anem creant ací, el qual està força limitat per la línia videojocs-cinema-terror, però pensem que a estes coses, encara que un no guanye (seria molt fort O.o!), s’ha de ser allà.

Així, ací baix deixem l’enllaç a la pàgina de votació, i us animem a que participeu en la votació sobre els esdeveniments i creacions culturals del País Valencià que més vos hagen agradat d’este any 2019.

https://www.tresdeu.com/2019/10/votas-premis-tresdeu-2019.html

Animeu-vos a participar!
I si ens voteu a nosaltres, ens fareu molt feliços :)!

Comparteix això

Be the first to comment

Leave a Reply

La teva adreça no serà publicada.


*