[Notícia] Colina: Legacy arriba a Xbox One i a dispositius mòbils

Va ser un dels millors survival horror independents de l’any passat, el qual va eixir per a PC Linux, Windows i SteamOS. Ara, quasi un any després i tal i com van prometre, arriben les versions per als dispositius amb Android i iOS. I també per a Xbox One!

A l’any passat varem compartir alguns tuits del compte oficial dels creadors, i també vam nomenar a aquest videojoc de terror, degut a la bona acollida que va tindre.

Després d’una positiva recaptació a Kickstarter, Colina: Legacy arribava a Windows i GNU/Linux, esdevenint una de les millors creacions survival horror de l’any passat 2018. Amb un estil clàssic de joc, i com podreu veure al seu perfil d’Steam, té bones puntuacions i crítiques, esdevenint un dels millors indies de terror.

Colina: Legacy ens ofereix una línia que es trobava molt a faltar, ja que ens ha recordat en certa mesura a com era Eternal Darkness. I això s’agraeix! Feia temps que no podíem gaudir de videojocs de terror així, a on se barreja el terror psicològic, molts moments de confusió, i l’ús de profans i antics obscurs poders màgics.

El millor de tot? Que gràcies a la seua estrena a Android i iOS, els seus creadors estan regalant claus per del joc per a aquests dispositius, a canvi d’unir-vos al seu servidor de Discord. Una excel·lent oportunitat per a fer-vos debades amb ell!

Quant fa a altres versions del joc, els creadors ens han contat que estan tenint molts problemes amb la versió de PlayStation 4, i possiblement tardarà en veure la llum, o fins i tot no eixirà mai, el mateix que els ha passat amb la versió per a macOS. Per altra banda, han mostrat simpaties per fer-ne una versió per a Nintendo Switch. A vorem com queda la cosa.

Aprofiteu! i uniu-vos al Discord de la Chance 6 Studios, i demaneu la vostra clau!

Font: https://steamcommunity.com/games/colina/announcements/detail/1588003072349920860

Comparteix això

Be the first to comment

Leave a Reply

La teva adreça no serà publicada.


*