Llum verda a Silver Falls: 3 Down Stars

Planejat per a Nintendo 3DS, té vistes de convertir-se en un dels últims grans títols per a la portàtil de Nintendo. A les nostres xarxes socials, com sempre, hem anat publicant i retuitant coses sobre este esperat joc que, amb il·lusió, per fi s’ha confirmat que veurà la llum.

Silver Falls: 3 Down Stars serà un survival horror de nova generació amb tocs d’RPG que, després de dues negatives de Nintendo, sembla que per fi podrem gaudir-lo.

Després d’unes quantes negatives, tal i com es conta al vídeo, cosa que, juntament amb la esperable curta vida comercial que pot tindre ja Nintendo 3DS a les acaballes del 2019 (recordem que la portàtil va eixir el 2012), ens va fer pensar ja en el pitjor. Gràcies a Déu, això no ha sigut així:

Amb la confirmació, pensem que ja tocava dedicar-li una entrada a este curiós videojoc. Sembla que s’està posant molt d’èmfasi en treballar-se l’univers en el qual es localitzarà la història. La prova d’això han sigut les diferents demos que han vist la llum, i els dos títols alternatius que hi han planejats a banda del joc original.

Fins a dia d’avui, hi han per a Android dos demos jugables del joc. El primer, Silver Falls Halloween Limited Teaser Demo, ens posa en la pell d’un repartidor de menjar a domicili que tindrà que fer una entrega en una distant i deshabitada casa.

Esta demo va eixir per a l’any passat 2018, i oferia un avanç exclusiu del que podrem vore al videojoc final. Es varen provar els controls del joc, podent passejar-nos i admirar tot l’escenari, així com les seues mecàniques, que se mostraven rabiosament clàssiques (cosa que ens encanta).

La demo donava lloc per a ensurts i, sobretot, una bona ambientació amb la boira, la música ambiental, i les fulles d’un diari que podrem anar llegint durant el llarg recorregut cap a la vella casa de fusta.

Ací teniu l’enllaç a la Demo de Halloween 2018 –> https://play.google.com/store/apps/details?id=com.sungrand.silverfallshalloween1

Per altra banda, per a Tots Sants d’este any 2019, Sungrand Studios ha tornat a pujar a Google Play una altra demo jugable. Amb el nom Silver Falls – Campfire Stories, esta vegada no es tracta d’una aventura a l’ús. Estarem juntament a un dels personatges del joc, un veí de la població de Silver Falls que es troba en una situació un poc ebri, el qual ens anirà contant històries estranyes .

Esta nova demo s’allunya del concepte de la primera, i no tindrem molt a fer. Fent un ús de la primera persona, com si estiguem asseguts al costat del foc amb este personatge, podrem moure el nostre terminal per observar el nostre voltant, però sense cap possibilitat de moure’ns. Tot es limitarà a una sèrie de texts aleatoris sobre històries que, suposem, tindran a veure amb la trama.

Ací teniu l’enllaç a la Demo de Halloween 2019 –> https://play.google.com/store/apps/details?id=com.Sungrand.SilverFallsCampfireStories

Però aixó no es tot, ja que es preparen dos títols més que faran més ric i gran l’univers de Silver Falls.

Per una banda, Silver Falls Undertakers serà un joc de l’estil de 8 bits amb gràfics dels primers sistemes de videojocs de casa, com les Atari i Spectrum, i tindrà compatibilitat amb els altres dos jocs. Descobrint certes coses a ell, es veuran reflectides en els altres dos títols.

L’últim títol en ment dels seus creadors arribarà amb el nom de Silver Falls: Deadly Shadows, el qual també està planejat originàriament per a eixir en Nintendo 3DS. Té plans d’eixir després del joc principal, i per les descripcions que han anat penjant a Twitter, tindrà càmera fixa, i sembla que voldrà seguir un patró més clàssic a dins del survival horror. Però, a altres descripcions que podem trobar al Twitter de Silver Falls, també sembla que dóna a entendre que podria ser un joc d’acció.

I el tema de les versions no s’acaba amb això, ja que també hi ha en preparació una demo jugable per a Nintendo 3DS!

Amb la Nintendo Switch Lite ja amb intencions d’ocupar l’espai de la 3DS, ja que les novetats per a aquesta última han quasi desaparegut per a este any, Silver Falls serà molt possiblement la millor manera d’acomiadar-nos de la genial portàtil de dos pantalles.

Si el títol està treballat i es bo finalment, es convertirà en un dels últims grans títols per a una de les millors consoles portàtils de Nintendo.

Continuarem informant a les nostres xarxes de les novetats d’este joc.

Comparteix això