Anunci publicitari d’imatge real per a la nova versió de Resident Evil 2

Després de quatre anys d’espera, el nou Resident Evil 2 ja és entre nosaltres, i per al dia abans del llançament del joc, Capcom va traure a la llum un vídeo promocional fet amb actors reals. Us sona això d’alguna cosa? Als més vells segur que sí.

El nou vídeo promocional ens mostra a un Leon i Claire en imatge real, amb tots els millors elements del cinema de terror de morts vivents, juntament amb les noves característiques del joc, com ho és el nou protagonisme de la obscuritat i de l’ús de llanternes.

Però este vídeo no ha sigut fet a l’atzar. Potser la gent més jove no ho recorde, però allà pel 1998, Capcom va gravar spots publicitaris contractant, ni més ni menys, que a George A. Romero. El pare dels morts vivents es va oferir a fer aquell xicotet encàrrec, i fins i tot, es va tindre contacte amb la companyia per a dirigir la pel·lícula oficial. Al final, com molts ja sabem, va ser Paul Anderson qui es va fer amb el poder de tota la saga al cinema sobre Resident Evil.

Amb este vídeo, Capcom ha demostrat tindre memòria, i recordar el seu propi llegat, al mateix temps que ofereix un homenatge a aquells anuncis publicitaris dirigits per George A. R. Fatalment, el director de cinema predilecte de morts vivents, va traspassar el 16 de juliol del 2017. Una llàstima. De ser viu, segur que el nou vídeo li hagués agradat. O potser fins i tot en hauria dirigit ell el nou…

Ací us deixem amb un dels spots publicitaris live action del Resident Evil 2 original que va dirigir el pare dels morts vivents, per al llançament del joc al Japó:

 

 

————————————————————————————————————

Este article també el podreu trobar a la web d’últimes tecnologies El Tecnològic.

El Tecnològic és una web amb més de 6 anys d’experiència en el sector de les noves tecnologies i els videojocs.

Anunci d’imatge real per al remake de Resident Evil 2

Després de quatre anys d’espera, el remake de Resident Evil 2 ja és entre nosaltres. Així, per al dia abans del llançament del joc, Capcom va traure a la llum un vídeo promocional. Us sona això d’alguna cosa? Als més “vells” segur que sí. Continua llegint

 

 

Comparteix això

Be the first to comment

Leave a Reply

La teva adreça no serà publicada.


*