[Notícia] Fear The Dark Unknown obre pàgina web

El primer videojoc valencià de supervivència i terror d’estil clàssic, obre pàgina web oficial!

DreamLight Games, l’estudi indie rere Fear The Dark Unknown, acaba d’obrir la pàgina web oficial del seu joc. Un fet que ens ha pogut donar més informació sobre la trama, i les mecàniques del títol.

L’obertura d’esta pàgina web ens ha donat esperades dades. Allà podrem vore totes les característiques del joc, les quals ens mostren que trobarem diaris i documents per llegir, armes, puzles, dos històries diferents, i fins i tot parts d’esquivar als enemics. És a dir, el millor del que esperàvem, i del que ens havien promés.

Que voleu què us diguem: esta obscuritat ens encanta!

Com a noves dades, per fi sabem més sobre la seua trama, la qual pareix que estarà dividida en dues parts: una controlant a una jove que ha rebut un estrany missatge que li cita per quedar a una antiga mansió anomenada Beresford i la segona, temps després, controlant al pare d’aquesta jove, el qual no es creu que ella haja comés l’assassinat del seu company de pis, i totes les pistes el portaran a la mateixa mansió.

Com vam poder vore al primer gameplay, tindrem que anar molt amb compte amb aquesta horrible iaia.

A banda, també haurà una xiqueta que hi viu per la maleïda mansió, com si res paranormal hi hagués en ella, i un altre personatge obscur, molt en la línia de les històries del Cercle de Lovecraft. Una entitat ancestral anomenada “el desconegut obscur”.

Però això no es tot, doncs a través de la nota de premsa que ens han enviat a Xe Quin Pasme, podem dir-vos que la data d’eixida està marcada per a mitjans de l’any que ve 2019 per a PC-Windows a través d’Steam, i que després es posaran a preparar versions per a totes les consoles.

La forma de morir dels monstres ens ha recordat molt als Alone In The Dark.

Així, PlayStation 4, Nintendo Switch i Xbox One també rebran versions de Fear the dark Unknown més endavant.

També a través d’esta nota de premsa, ens han fet arribar les intencions de l’equip de DreamLight Games, el qual està compost de quatre persones, de barrejar l’ambientació d’Alone In The Dark, el dramatisme psicològic de Silent Hill 2, i la jugabilitat dels primers Resident Evil. La veritat, sona, molt, molt bé.

I de moment això és tot. Aprofitem l’entrada, i deixem ací el primer gameplay del joc, el qual va ser presentat en Halloween-Nit d’Ànimes d’este any, i que vam compartir per les nostres xarxes socials.

Pel que ens han mostrat fins ara, l’equip de DreamLight Games ens estan preparant un tros de títol que veu directament dels Alone In The Dark. Molta obscuritat, gore i moments tensos, sembla que estaran assegurats. El joc fa MOLT bona pinta!

Estigueu atents a les nostres xarxes, per saber-ne més sobre el títol.

Comparteix això

Be the first to comment

Leave a Reply

La teva adreça no serà publicada.


*