[Editorial] Xe Quin Pasme! serà a la primera revista física en català sobre videojocs

Si aneu a estar per la fira de videojocs que té lloc este cap de setmana a Barcelona, esteu de sort. Al Barcelona Games World 2018, podreu fer-vos amb la primera revista en català sobre videojocs que ix de manera impresa. I nosaltres estarem en ella!

A pesar de que hui ha començat oficialment l’acte del Barcelona Games World 2018, serà demà divendres 30 de novembre, i els següents  dos dies de fira, quan la revista de El Tecnològic, es trobe disponible al públic.

Recordem que no es la primera volta que escrivim per a esta revista. L’aventura va començar amb la iniciativa dels xicons de 3Dnassos, una web sobre videojocs en català, que acabà per unir-se al projecte d’una web més ampla sobre tecnologies, anomenada El Tecnològic. Així, la revista, que es deia 6Dnassos i eixia en format digital, va traure uns 5 números, i amb el traspàs del seu equip cap al projecte de El Tecnològic, la revista va passar a anomenar-se igual que la web.

https://issuu.com/3dnassos/docs/tecnooctubre18

A dalt vos deixem l’últim número en digital de la revista de videojocs El Tecnològic, en la qual tenim un article a les pàgines 13 i 14.

Si voleu consultar la resta de número que varen eixir, podeu clicar al següent enllaç:

https://issuu.com/3dnassos/docs

No es per “flipar-nos” -com es podria dir col·loquialment-, però l’eixida en paper de la revista de El Tecnològic, suposa el fet de que <s>és la primera volta que una revista sobre videojocs impresa, i escrita en català, ix al món</s>.

Desgraciadament, i molt personalment jo, @xolutot, encarregat majoritàriament d’este blog i dels articles que han eixit per als anteriors números digitals de les revistes, no podré assistir a la fira Barcelona Games World. Cap dels que escrivim a Xe Quin Pasme! sembla que poguéssem anar al final a esta fira, però tindrem un consolat de part dels col·legues d’ OldSchoolGames.cat, els quals seran allà per recollir-nos un exemplar. Moltes gràcies nois!!!

Tant de bo algun dia arriben a plasmar-se projectes així ací a terres valencianes, però de moment, potser això es veu un poc lluny. O no. Qui sap.

Si algú dels quals ens seguiu es troba per allà al Barcelona Games World 2018, us anime a agafar-vos un exemplar de la revista de El Tecnològic. La podreu trobar a l’stand de Catalan Arts.

Ah! i si podeu, feu-vos una foto amb la revista o l’article de Xe Quin Pasme!, i etiqueteu-nos a algunes de les nostres xarxes socials!

 

El text ratllat fa referència a que per aquells aleshores, cap dels que varem fer la revista en coneixíem de l’existència de que ja es va publicar una revista en format paper en català.
Ací en parlem sobre això

Comparteix això

Be the first to comment

Leave a Reply

La teva adreça no serà publicada.


*