[Notícia] Ja disponible la versió 0.97.6 de Total Chaos

Total Chaos és un survival horror de projecte obert que porta un recorregut de 14 anys. Acaba d’eixir la seua versió 0.97.6, la qual potser siga la última que vaja a usar la base de Freedoom per a funcionar.

Total Chaos (TC) és un survival horror dels bons. Creat per una comunitat d’usuaris, realment és un mod de Doom 2, el qual va començar a fer-se fa ja 14 anys. Actualment, usa la wad del projecte lliure Freedoom sobre l’engine GZDoom.

Per a qui no conega aquest engine, només dir que és un dels motors per a fer funcionar mods i wads (les roms del mateix joc) dels jocs clàssics d’ID Software com els Doom, Heretic i Hexen.

Com haureu pogut veure al trailer de dalt, costa creure que tot això estiga corrent sobre una base dels antics jocs de Doom, però així és. Amb una brutal ambientació, TC és caracteritza per aportar una sèrie d’elements sobre el personatge que controlem, com una barra de fam que afectarà sobre la resistència i cansament que hi puga tindre el nostre personatge. Així, si la barra de fam és molt alta, podrem córrer i saltar menys temps, fet el qual ens podrà fer morir a l’intentar escapar dels monstres.

La trama ens posa en la pell d’un guarda coster que després d’una tempesta, acaba perdut a la mar. Arribarà a una illa, Fort Oasis, a on antigament havia viscut una comunitat minera. Sense poder tornar a casa, i rebent una senyal de ràdio que prové d’algun lloc  de l’illa, el protagonista s’aventura a dins de les abandonades instal·lacions.

Us assegurem que Total Chaos DÓNA molt mal rotllo. Qui va dir que havia que pagar per jugar a bons survival horror?

A Xe Quin Pasme! el vam descobrir fa poc, hem jugat les primers hores de joc, i ens ha paregut un brutal survival horror. L’ambientació de terror psicològic, molt de la línia Silent Hill hi té un pes importantíssim, a més de contindre tots els elements com menús, pocs recursos, exploració, etc.

Realment, competeix amb Cry Of Fear, un altre survival horror que ja vam oferir una anàlisi d’ell, i el qual també era un mod de Half Life. I esque, a l’igual que aquell títol, Total Chaos també és completament gratuït!

Ací us deixem com instal·lar el joc per a totes les distribucions GNU/Linux:

Obriu la terminal i poseu:

I ja el tindreu instal·lat. Per a executar-lo, haureu de posar a la terminal:

flatpak run com.moddb.TotalChaos

 

Per a Windows, podreu descarregar l’executable directament de la web de projecte, i per a macOS haureu d’usar Wine.

Els gestors dels projecte ens han confirmat que aquestes últimes versions seran les últimes que usen la base de la wad de freedoom, i que ja a la versió 1.0. usaran una base pròpia, la qual lis oferirà més possibilitats per continuar millorant el títol al futur.

La desolació i la solitud estaran molt ben recreades.

A més, també han barallat la possibilitat de que el joc isca a Steam de forma gratuïta, convertint-se així en un competidor directe per a Cry Of Fear.

Continuarem informant d’este títol per les nostres xarxes socials, i esperem poder fer una ressenya o anàlisi d’este interessantíssim títol més endavant ací al blog.

Comparteix això

Be the first to comment

Leave a Reply

La teva adreça no serà publicada.


*