[Notícies] Butlletí XQP! #19 -abril 2022

Al nou butlletí del mes d’abril recollim les següents coses:

Quan fa a estrenes, ens arribà per fi el remake de House of the Dead, Chernobylite aplegava a PlayStation 5 i Xbox Series, mentre que a PC ho feia Expedition Zero, un títol de terror de món obert i crafting molt interessant.

Recordàrem que ja fa 2 anys de la mort de Paul Haddad, la veu del personatge Leon Kennedy del Resident Evil 2 original, i quant a jocs nous anunciats, ho feren Hell Is Us, un títol que sembla que agafarà una línia com Martha is Dead, i per fi poguérem vore el primer tràiler formal d’Horror Tales: The Beggar.

També actualitzàrem moltes dades i seccions del nostre web, i altres coses, en este número 19 del Butlletí XQP!.

🟥 Estrenes: THE HOUSE OF THE DEAD (remake)

 

🟥 Memento: 2 anys de la mort de Paul Haddad

[Notícia] Mor Paul Haddad, la veu de Leon S. Kennedy a <i>Resident Evil 2 (1998)</i>

 

🟥 Revisió i actualització d’algunes seccions a la web

Què fem

Col·labora amb nosaltres

Llistat de <i>survival horror</i>

 

🟥 Novetats: Hell is Us

Amb una posada en escena primerament molt en pla realista, i que després ens mostra una escena més pròpia d’un joc estil Dark Souls, es va presentar aquest Hell is Us.

De manufactura francesa i de la mà de la distribuïdora Nacon (sí, la dels perifèrics), arribarà un títol que, pel poc que ha mostrat, sembla que intentarà barrejar conceptes molt enfocats a temes realistes com la cruesa de la guerra, amb d’altres de fantàstics.

 

🟥 Estrenes: Chernobylite Enhanced Edition arriba a PlayStation 5, Xbox Series i PC

 

🟥 Hi som a les xarxes socials lliures

Arran de la polèmica que ha comportat la futura compra de la plataforma Twitter per part del multimilionari Elon Musk, aprofitàrem per recordar als nostres seguidors que existeixen altres xarxes socials lliures, gratuïtes i de les quals ningú trafica amb les teues dades per enriquir-se venent-les a altres empreses.

Nosaltres hi som a Mastodont i Datamost, a on fem la mateixa activitat que difonem per Twitter o Facebook.

Si vols lliurar-te del parany de les grans xarxes socials, a la Viquipèdia hi teniu un interessant article per iniciar-vos en este tipus de xarxes socials.

 

Xarxa social lliure

https://ca.wikipedia.org/wiki/Xarxa_social_lliure

 

Ja tenim Mastodon i Pump.io

 

🟥 Estrenes: Expedition Zero

A poca cosa menys d’un any des de que es va saber d’ell, Expedition Zero ja és ací.

La seua proposta concreta s’insereix a dins del nou estil de joc de món obert, desenvolupament no lineal, i gestió de recursos que tant estan entrant a diferents gèneres de videojocs d’aventures i jocs de rol.

A Expedition Zero se’ns situarà durant l’època de l’URSS, perdut a un profund bosc a on viuen poblacions aïllades que practiquen estranyes variacions del cristianisme, les quals varen existir realment. Haurem de sobreviure a una vella cabanya, i a on entre expedicions per avançar en l’aventura, haurem de recollir multitud de materials per enfortir la nostra precària casa de fusta. Sobretot de les visites que poguérem tindre per la nit…

 

🟥 La saga Outbreak rebrà tots els primers jocs en edició física

 

🟥 Primer vídeo de presentació d’Horror Tales The Beggar

Carlos Coronado ens va presentar per fi un nou vídeo, aquest sí, a on s’hi pot apreciar molt millor l’aspecte que oferirà el seu joc.

Inserit a dins de la trilogia de terror que té preparada, este segon The Beggar, sembla que seguirà el segell personal de Carlos Coronado i els seus títols de terror: surrealisme, grans escenaris preciosistes, així com elements artístics, jugables i de trama relacionats amb la nostra cultura.

Comparteix això

Be the first to comment

Leave a Reply

La teva adreça no serà publicada.


*