[Notícies] Butlletí XQP! #18 -març 2022

El mes començava bé amb la presentació digital que hi hagué sobre la nova versió del primer Dead Space,

Quan a presentacions o descobriments de títols, tot i que no era de terror, hi hagué Exoprimal, una mena de cooperatiu online que sembla beure de Dino Crisis; i per altra banda, hi trobem ILL, que serà un survival horror en primera persona amb un apartat artístic gore molt interessant.

Resident Evil complia 26 anys i us tornàvem compartir l’anàlisi que hi vam fer d’aquell primer títol de la saga; a recordar també el 8 de març, Dia de la Dona Treballadora.

Quan fa a estrenes, eixia el 3er episodi d’Scarlet Hollow, el remake de The House of The Dead per a Nintendo Switch, el barceloní Ikai de terror japonès, i el singular Ghostwire Tokio de l’estudi Tango Gameworks, entre d’altres coses més en aquest butlletí número 18.

La nova versió de Dead Space per fi es mostra

Una presentació digital amb els creadors del remake de Dead Space, ens va mostrar per fi imatges en moviment real del propi joc.
A banda de conservar tot allò que ja vam vore al títol original, s’hi van presentar els nous elements jugables. Per ficar un exemple, s’hi inclourà un “simulador” de cor/palpitacions que farà canviar les reaccions del nostre personatge depenent de com es trobe de nerviós, fet que fins i tot farà variar la seua veu i respiració.

Ací teniu el recull de vídeos amb el que es va presentar:

 

Capcom presenta Exoprimal… un joc inserit a l’univers Dino Crisis?

A principis de març Capcom va presentar un videojoc d’acció cooperatiu de joc en línia a 4 jugadors que, pels elements i personatges mostrats, sembla fer clara referència a l‘univers Dino Crisis.

Molts esperàvem un títol de supervivència i terror, o un remake del primer títol, però sembla que els assessors, inversors i els estudis de mercat de Capcom han optat per aquest estil més comercial que sembla que oferirà Exoprimal.

 

8 de març, Dia de la dona treballadora

 

Estrenes: episodi 3 d’Scarlet Hollow

 

Resident Evil fa 26 anys

Per a l’aniversari de Resident Evil, una saga que ningú posa en dubte que fou la que donà un impuls importantíssim als videojocs de terror, varem recordar l’anàlisi que hi tenim ací al nostre web.

A pesar de que potser li cal una revisió, ací us la deixem, ja que també fou una de les primeres entrades d’este web-blog i podcast.

[Anàlisi] RESIDENT EVIL

 

Títols que vindran: ILL

Ill serà un futur títol per a PC que, pel que es pot vore, recollirà elements molt en la línia de Resident Evil 7, amb morts vivents molt fastigosos i un apartat gore i splatter molt destacat.

Ací deixem el trailer oficial, però a la xarxa hi han diversos vídeos de partides a on podreu observar allò que oferirà ILL.

 

Anunci de TV d’Arrós Dacsa: Sé com vau fer l’última paella

La marca d’arrossos Dacsa, torna a oferir-nos curiosos anuncis televisius.

Aquesta volta, agafa l’estil publicitari d’una pel·lícula estil slasher, a on sembla que un assassí està enfadat amb un grup de joves per la paella que van fer l’últim diumenge. Molt graciós, ací el teniu:

 

Estrenes: Ghostwire Tokio

Entre d’altres de les estrenes del mes va eixir el nou títol de l’estudi de Shinji Mikami, Tango Gameworks.

Concebut de manera primerenca com la tercera part de The Evil Within, al final el projecte va esdevindre en el joc que és ara: un títol en primera persona a on la màgia i l’acció són protagonistes, juntament amb un apartat artístic de molts colors neons i molts yokai i folklore japonesos.

https://vk.com/video-108209086_456241053

 

 

Estrenes: Ikai

Amb moltíssim temps d’espera, però per fi el tenim ací. Ja podeu fer-vos amb el survival horror fet a Barcelona, Ikai, un títol de terror japonès situat a l’època medieval nipona. Molts puzles i ensurts assegurats.

 

Descanse en pau, Rafael Llopis

El mes el tancàvem amb una trista notícia, amb la mort de Rafael Llopis, un metge de pares valencians que fou el primer traductor al castellà de les obres del famós H.P. Lovecraft.

A Xe Quin Pasme! li vam dedicar una entrada en aquesta web:

[Notícia] Ha mort Rafael Llopis

Comparteix això

Be the first to comment

Leave a Reply

La teva adreça no serà publicada.


*