[Editorial] 2 anys de la revista El Tecnològic

Amb la fita dels dos anys des de que es va publicar la revista impresa i en català sobre videojocs El Tecnològic, hem decidit que el tema és mereixia una entrada al nostre web.

I esque, com alguns sabreu, Xe Quin Pasme! vam ser-hi en aquella revista en paper.

Baix l’aixopluc de la web sobre noves tecnologies El Tecnològic, Roger i Sergi, dos dels caps de la web sobre videojocs 3DNassos, varen poder dirigir i coordinar aquell projecte.

Abans escrivíem a la revista digital 6DNassos, de la qual ací ja us varem parlar, però arribar al paper, era una cosa que molts somiaven. Tornar a fer una espècie de Hobby Consolas, però en català, fou possible? Doncs la resposta fou sí, encara que la cosa durés només 4 números.
Amb l’ajuda de la gent d’El Tecnològic allò es va poder materialitzar, i que des de 3DNassos volguessen contar amb nosaltres, fou tot un honor per a aquest humil i fricarro projecte que és Xe Quin Pasme!.

 

Per si voleu saber-ne més, us deixem amb un excel·lent vídeo elaborat per Arandur Mordaghan, un conegut i actiu membre de la comunitat catalanoparlant de videojocs. En este vídeo mostra com va ser la revista El Tecnològic a on varem eixir, i després desgrana molt bé com fou aquella primera revista en català sobre videojocs, de nom Mega Flash, que va eixir a mitjans dels 90 del segle passat.

Nosaltres apareixem al minut 6:17, però us recomanem que veieu el vídeo sencer perquè paga la pena conèixer tot el que va portar la primera premsa de videojocs en català.

Comparteix això

Be the first to comment

Leave a Reply

La teva adreça no serà publicada.


*