[Notícia] The Callisto Protocol, nou joc dels creadors de Dead Space

Si als 90 era a l’E3, sobretot, ara les novetats més impactants sembla que s’han traslladat al The Game Awards. Bona prova d’això fou la presentació totalment inesperada de la projecció d’un nou survival horror que cap dels fans del gènere al món esperàvem:

La posada en escena, les morfologies dels monstres, així com tota la parafernàlia musical i ambiental que rodejava aquell grotesc i fantasmal atac a un pres, ja feia recordar a certa llicència que actualment resta en poder d’Electronic Arts, mateixa companyia que va provocar el tancament de l’estudi original que va crear aquella saga.

Després del trailer, es confirmava que el joc estarà produït per un nou gran estudi de videojocs anomenat Striking Distance Studios. Qui es troba al timó d’aquest nou estudi és Glen Schofield, uns dels pares de l’inovidable Dead Space, així com altres membres també implicats en aquella saga.
Això vol dir que, a l’estil que han fet altres creadors, l’univers Dead Space torna de manera no oficial, amb una mena de successor espiritual.

En estos temps mancats de noves grans produccions en el nostre gènere favorit de videojocs, The Callisto Protocol suposarà una enorme ampolla d’oxigen que de segur que ens transportarà al terror espacial més malrotller de tots els temps.

Això sí, l’espera es farà llarga, ja que la data oficial d’eixida es troba cap al 2022.
Però, de segur que l’espera pagarà la pena.

Comparteix això

Be the first to comment

Leave a Reply

La teva adreça no serà publicada.


*