[Notícia] Fear the Dark Unknown ja és ací!

I el dia ha arribat! Hui 2 de desembre del 2019 és un dia històric, ja que per fi ha aparegut Fear The Dark Unknown. Pot semblar un videojoc indie més dels diversos que estan eixint-ne, però,  i és el sentit d’esta entrada, la cosa havia de quedar plasmada ací amb un bon motiu.

Per a qui encara no s’haja assabentat, Fear the Dark Unknown (FtDU) és el primer videojoc de supervivència i terror fet a les nostres terres, i això es mereixia una entrada al nostre web. El seu llançament estava planejat per al passat dia de Tots Sants/Dia de les Ànimes/Halloween, però va patir tres retards, fins a dia de hui. Després de quasi dos anys i mig de creació, FtDU es troba disponible per a PC-Windows a través de la plataforma Steam.

Elaborat amb el motor Unreal 4, i pel material que s’ha mostrat, trobem referències constants al primer Alone In The Dark. També sembla que podrem gaudir de moments d’acció, puzles, i exploració, a on els seus creadors varen prometre que intentaran fusionar el millor dels tres grans exponents coneguts del gènere. La trama, també en la línia Lovecraft del primer Alone in the Dark, sembla que ens presentarà dues aventures diferents, en els que depenent del personatge amb el qual juguem, podrem gaudir d’una història o una altra.

Sense més, només dir que des de Xe Quin Pasme! estem molt contents i orgullosos de que per fi començaren a fer-se visible el talent dels novells estudis de videojocs que hi han pel territori valencià.

Pàgina del joc a Steam: https://store.steampowered.com/app/1159540/Fear_the_Dark_Unknown/

Des d’ací una felicitació a Dreamlight Games Studios, l’equip creador del joc; i a la resta només dir que us animeu a provar-lo i el compreu, doncs, si us agraden els videojocs de terror, de segur que s’ho han currat.

Comparteix això

1 Comment

Leave a Reply

La teva adreça no serà publicada.


*