Demo de Vigil: Prophecy of the Bestowed

El projecte ha canviat de nom, però continua en peus i evolucionant. Us enrecordeu de Residence Of Evil: The Game? El mateix projecte ha canviat de nom per a millorar-se, anomenant-se ara Vigil: Prophecy of the Bestowed. Continueu llegint, perquè la cosa pinta molt més que bé.

Després d’un temps, per fi s’ha mostrat nou material d’aquell homenatge a Resident Evil del qual ja vam parlar fa temps. Resulta que rere el joc hi ha una desenvolupadora espanyola, l’estudi MoonGlint, situat a la Comunitat Madrilenya, el qual va alliberar fa mes i mig una demo tècnica.

https://www.youtube.com/watch?v=NbsL2BGb-Kg

La demo és un recorregut sense enemics per diversos escenaris, per poder admirar el treball que estan portant a terme. Per si us interessa, a la descripció d’este vídeo de Youtube podeu baixar-vos la demo i jugar-la personalment.

Pensem que el canvi de nom del títol, es deu molt possiblement, per estalviar-se algun toc d’atenció de la mateixa Capcom. Ja sabem que les grans companyies no han sigut massa benevolents, en el cas de descobrir que qualsevol està usant o creant un títol similar als que ells han fet. De fet, sembla que els seus creadors volen anar un poc més enllà, i no oferir només una còpia de Resident Evil. Volen fer de Vigil, un joc “nou”, amb una trama que s’allunye un poc dels Resident Evil, i que agafe més coses dels clàssics de cinema de terror. Així, no només serà un canvi de nom, sinó d’un projecte que vol fer-se notar com singular.

Per altre costat, i gràcies als amics del nostre grup de xat de Telegram Emmapache29 i GamerHollow, també hem pogut gaudir d’un avenç de la demo jugable que estan preparant els seus creadors, i que es farà pública dins d’unes setmanes.

Com s’ha pogut apreciar al vídeo de Hollow, el joc va fent el camí per a ser un exquisit clon de Resident Evil Remake. I segurament, més que això. La qualitat gràfica, sembla ser molt millor que aquell títol, i s’apropa als nivells de Resident Evil 0, un dels Resident Evil que més apartat tècnic va mostrar amb escenaris pre-renderitzats estàtics. El motor Unreal 4, serà el culpable d’este desplegament tècnic, i tots els elements del survival horror estaran garantits.

El joc de moment no es planteja que isca per a consoles, però si ho farà a tots els sistemes operatius d’ordinadors: macOS, Windows i GNU/Linux. A més a més, no caldrà pagar per ell, ja que el joc serà totalment gratuït!

Fregueu-vos les mans, amants del survival horror clàssic, ja que esta volta tothom podrà fer-se amb un títol que les està donant de ser-hi molt, molt interessant.

Comparteix això

Be the first to comment

Leave a Reply

La teva adreça no serà publicada.


*