[Podcast] 1er Podcast de Xe Quin Pasme! – Alien

No pensàvem que aniríem a fer-ho mai, però ves per on. Amb molta improvisació, i quasi sense tindre-ho massa preparat, la Nit de Sant Joan d’este any 2019, a Xe Quin Pasme! enregistràvem el nostre primer podcast.

En ell participem dos dels membres del blog, @xolutot i @notthebeees (Golkos) i, amb un format de tertúlia, ens endinsem de ple, i de forma molt general, en la sacrosanta saga Alien.

Sabem que ha passat ja gairebé un mes des que va ser enregistrat, però l’edició amb el Audacity, programari d’edició d’àudio que mai havíem usat, ens va donar un poc de guerra, fins a trobar els resultats òptims per a traure este primer programa de ràdio. Volem fer que els programes siguen d’una hora de durada o així, per a que no es facen massa pesats.

Sobre temes com els que hem tractat al blog, dóna per a molt, així que esperem poder traure més programes en el futur!

Esperem que us agrade este primer podcast, i que gaudiu d’una horeta de conversa, anàlisi i tertúlia friqui amb nosaltres.

Sense més, ací us deixem els enllaços per a Ivoox i Youtube, a on podreu seguir, comentar i escoltar este primer programa de ràdio d’este humil blog i els seus col·laboradors.

1er podcast de Xe Quin Pasme! – Alien

· https://www.ivoox.com/1er-podcast-xe-quin-pasme-alien-audios-mp3_rf_38232702_1.html

· https://www.youtube.com/watch?v=ELE1tFlzppo

Comparteix això

Be the first to comment

Leave a Reply

La teva adreça no serà publicada.


*