Garfield Gameboy’d, el videojoc que tots els amants del terror desitjaríem

En esta vida té que haver de tot, i gent per a tot. Així és més o menys com podríem endinsar-nos en el tema del que anem a parlar.

Comencem esta nova entrada al blog així perquè cal aclimatar el nostre cap a plantejaments tan inusuals com el següent: Què passaria si Garfield fos una criatura insaciable de lasanya i Jon tingués que escapar d’ell?

Navegant per la xarxa -ja no recorde bé què estava buscant-, em vaig trobar amb unes estranyes imatges a on una abominació amb cara gatuna assetjava a un home… pocs segons em varen ser necessaris per a adonar-me que aquella monstruositat es tractava ni més ni menys que del famós gat Garfield! I l’humà que apareixia a les imatges… era el seu amo Jon!

https://www.instagram.com/p/BopMgFRH3EV/

Com si Garfiel hagués sigut infectat pel monstre de la pel·lícula de La Cosa (John Carpenter, 1982), este li deia a Jon, amagat rere el televisor, que podia olorar-lo… una estampeta per a riure a boca desencaixada i al mateix temps pensar “ostres, que GRAN idea!”.

https://www.instagram.com/p/Bok6iK6nggB/

Si us haveu fixat, el pare d’este genial horrible Garfield, és un tal William Burke, el qual sembla que es dedica a fer grotescs dibuixos per encàrrec, amb un estil artístic que recorda bastant a Junji Ito (autor del qual @egoismesoluble ens va oferir un bon anàlisi de la sèrie animada Junji Ito Collection).

Resta dir que hi han versions obscures de diversos personatges coneguts que reïxen moltíssim…

https://www.instagram.com/p/Bt-YlhInVLu/

El millor de tot esque fins i tot hi han samarretes! Si teniu diners extra, jo em feia ipso facto amb una d’estes seguríssim!

Ací us deixem l’enllaç a la botiga -> https://www.redbubble.com/people/qwertfx/works/34567711-evil-lasagna-1?p=t-shirt&rel=carousel&style=womens

Però, realment, l’assumpte va començar a donar-se a conèixer més quan la cosa va arribar a Youtube, de la mà de l’usuari Lumpy Touch.

La cosa ja estava realment mig feta: us imagineu una barreja de Clock Tower i este Garfield? Doncs això és més o menys el que va crear un animador i dissenyador gràfic, publicant una sèrie de vídeos donant-li forma de videojoc a la idea dels dibuixos originals.

Amb una estètica pixel de Gameboy, ja haureu pogut observar que la cosa pinta increïble, i com de bo quedaria esta idea a un títol jugable. Sí, perquè per molt que ho semble, Garfield Gameboy’d és només un vídeo, i no existeix cap videojoc d’ell.

Si sou molt sabuts en el tema, vos haureu fixat que molts dels efectes de so i melodies han sigut agafats de Clock Tower de Super Nintendo, un dels primers grans proto-survivalhorror abans de l’arribada de PlayStation.

De moment la cosa només s’ha quedat en uns quants vídeos, i no hi ha cap proposta seria de fer-ne un joc, o al menys propera a aquella qualitat. I diguem això perquè sembla que fa uns mesos ja hi ha hagut gent que està fent l’intent de fer un videojoc sobre el tema.

Amb el nom de Lasagna Boy, algun programador ha intentat donar-li forma a la idea, però, tot s’ha de dir: l’estètica del títol s’allunya molt dels dissenys originals de William Burke, i dels genials vídeos de Lumpy Touch.

Ací està l’enllaç a la seua pàgina d’itch.io per si el voleu descarregar i provar: https://trashy-rascal-studios.itch.io/lasagna-boy

Sí, el tema no dóna per a molt més, i potser tampoc era tan important en el món dels videojocs de terror. Però, ei: no ens negareu que la idea és BONÍSSIMA. Bé, o això m’ha paregut a mi, personalment xb.

Estarem atents al tema, doncs la idea és molt bona.

Tant de bo qualle un bon joc!

Comparteix això

Be the first to comment

Leave a Reply

La teva adreça no serà publicada.


*