Castlevania – Ràdio Hadouken, Programa 02

Amb motiu del llançament de Castlevania Anniversary Collection per a totes les plataformes actuals de videojocs, que millor manera que oferir un repàs pel primer Castlevania, i altres dades sobre esta famosa saga.

Però, esta vegada no ho farem nosaltres. Aprofitem, i vos presenten Ràdio Hadouken, un podcast fet en valencià que, a l’igual que el nostre blog, de ben segur ha sigut pioner en el seu camp.

A l’igual que altres arts, els videojocs també beuen de les elaboracions musicals per a oferir-nos una experiència més emocionant i immersiva als usuaris. Ràdio Hadouken porta a primer terme el paper melòdic als videojocs, i aprofita per oferir-nos dades sobre el joc, a banda de gaudir de les millors pistes musicals del títol o la saga.

Descobrir este podcast, i el treball que està realitzant, ens va agradar moltíssim i, des del nostre blog, li desitgem el millor i molts anys d’activitat… i no estaria malament alguna col·laboració futura ;).

Vos deixem amb l’enllaç al web des de a on podreu escoltar este segon programa, a on se’ns parla dels inicis de la saga Castlevania.

via EP 02 – Castlevania

Comparteix això

Be the first to comment

Leave a Reply

La teva adreça no serà publicada.


*