[Notícia] Nou joc de la saga Outbreak: Lost Hope

No hem acabat de tastar tots els primers títols, i els seus creadors ja tornen a la càrrega. Després de la bona acollida que va tindre Outbreak: The Nightmare Chronicles, ens arriba un capítol més, Outbreak: Lost Hope.

Outbreak va nàixer com a pulsió nostàlgica per recuperar aquell estil de la saga Resident Evil Outbreak de PlayStation 2, oferint joc cooperatiu en línia, amb elements de l’univers de Resident Evil. L’any passat ens arribava també la primera aventura per a un sol jugador d’esta saga, de la qual @moseguello ens va contar les seues impressions.

El seus creadors, Dead Drop Studios -un equip d’un o 2 programadors- sembla que no han estat de braços creuats i amb este nou Lost Hope, ens volen oferir un altra aventura lineal clàssica.

Esta vegada, i com haureu pogut observar, fan una passa endavant, agafant l’estil dels survival horror moderns, tal i com mostra la càmera mòbil que es situa darrere del personatge, deixant de banda el protagonisme de les càmeres fixes. A més a més de la gran presència d’una gran obscuritat, i la necessitat de l’ús d’una llanterna.

Amb nou motor gràfic, i una trama en la qual controlarem a una mare en busca de la seua filla, el títol pinta molt bé. Va eixir el 22 d’abril només per a Windows, però la setmana passada va rebre les seues respectives versions per a macOS i GNU/Linux-SteamOS, com sempre han fet els seus creadors.

La versió per a Xbox One, sembla que està de camí, i de la resta de consoles no se sap res encara. Continuarem informant-vos sobre el títol a les nostres xarxes socials.

A vore si algun dels que fem Xe Quin Pasme el podem provar prompte, i oferir-vos unes pinzellades sobre este nou capítol d’Outbreak.

Comparteix això

Be the first to comment

Leave a Reply

La teva adreça no serà publicada.


*