[Notícia] Dawn of Fear, un survival horror il·licità a la III PlayStation Talents

Dawn of Fear (DoF) serà un survival horror fet a les nostres terres. Concretament, a la famosa ciutat del Baix Vinalopó, a Elx.

DoF no és cap projecte nou, i ja té un temps a dins del món indie intentant traure el cap en l’allau de videojocs dels nostres temps. Va intentar una campanya de finançament a Kickstarter que no va aconseguir el seu objectiu mínim. El projecte semblava acabat.

Però, després d’una aturada d’uns mesos, DoF va aparèixer en forma de demo jugable a la DDXperiencie, un acte organitzat pel Districte Digital de la Comunitat Valenciana, que va tindre lloc al desembre passat a la ciutat d’Elx.

Nosaltres ja vam parlar d’ell a la secció que hi tenim a dins de la revista de El Tecnològic, al número de Febrer d’este any:

https://issuu.com/3dnassos/docs/la_revista_d_el_tecnol_gic_-_febrer/26

A la DDXperiencie els seus creadors varen oferir als assistents una demo jugable, de la qual es van recollir unes sensacions força positives. Amb un ordinador de sobretaula normalet, alguns dels assistents varen tindre l’oportunitat de provar-lo, els quals, per les seues descripcions als seus comentaris de Twitter, sembla que deixen constància de l’homenatge al vell survival horror que representa DOF, fent un ús de càmeres fixes, i d’un rerefons argumental orientant cap al terror psicològic, a l’estil de Silent Hill o Cry Of Fear, molt probablement.

Des de que vam escriure aquell article a dia de hui, han hagut algunes novetats. Pel que van mostrant els seus creadors, han decidit tirar endavant ells soles el projecte, i està de nou en marxa. Així, han aconseguit ser a la III edició de la PlayStation Talents Games Camp València.

En este acte els il·licitans de Brk3nsite, els pares de Dawn of Fear, rebran ajuda per acabar el seu joc. Tindran assessorament, recolzament en matèria de comunicació i marketing, kit de desenvolupament per a PlayStation 4, així com recolzament tècnic per a desenvolupar i promocionar el títol. I tot debades. Quasi res!

Dawn of Fear acompanyaran a altres 15 projectes que han entrat a dins d’aquesta iniciativa duta a terme per Sony Interactive Entertainment España y Lanzadera.

Juntament amb Fear The Dark Unknown, podríem dir que ens trobem amb el segon survival horror fet a terres valencianes. A veurem com queda la cosa, però per l’últim vídeo que haveu pogut vore dalt, la cosa pinta molt, molt, molt, classicota… i això ens encanta!

També varen crear una enquesta, per si voleu deixar la vostra opinió sobre el títol:
https://dawnoffear.typeform.com/to/a2vroG

El joc té vistes d’eixir de moment només per a PC-Windows i PlayStation 4.

Vos continuarem informant ací i a les xarxes socials, doncs la cosa pinta bé!!!

Comparteix això

Be the first to comment

Leave a Reply

La teva adreça no serà publicada.


*