[Colp d’ull] ALONE IN THE DARK: ILLUMINATION

L’horror tenia un nom. Però no, no ens referim al tipus de terror que ens agrada. Estem davant del més inefable i indigest capítol de la saga Alone In The Dark.

Imagineu-vos agafar el concepte d’un Left 4 Dead, però traslladat al món d’Alone in The Dark. Doncs més o menys aquesta és la proposta… però portat al desastre.

·Companyia/Creador: Pure FPS?
·Plataforma:

Traient el frenetisme i les immenses onades d’enemics de la saga Left 4 Deae, i donant més èmfasi a la col•laboració per a la resolució de xicotetes proves, i la cerca d’objectes, Illumination va ser un gran fracàs.

Es va usar el nom d’una famosa saga per a deixar un joc online cooperatiu abandonat. La idea és molt bona, però clar… Esque sembla un joc incomplet! Van traure a la llum un títol farcidíssim d’errors, i ha passat el temps, i el joc només va rebre una única actualització que no va solucionar molta cosa… doncs ha quedat un joc força horrible. I també desesperant.

No exagerem. Des de les primeres partides, i fins a dues vegades seguides, el joc no funcionava bé. Havíem de recollir els diversos objectes que et demanava la missió de torn, els ficàvem a on pertocava… i el joc no continuava. Ja podies continuar jugant, que podies quedar-te atrapat en el mateix nivell una eternitat, perdent temps i tornar a explorar els perillosos escenaris, pensant que potser se t’has deixat alguna cosa. Va tocar reiniciar, i tornar a fer. Al final resulta que -només en eixa missió-, el personatge que devia ficar tots els objectes, havia de ser el jugador que havia creat la partida…

Però a un altre escenari, passava una cosa semblant, i ni podíem avançar agafant-nos a la solució abans dita. Terrible…

En resumides comptes, un títol inacabat, i que et toca avançar a base de prova-error fins trobar el que funciona… i potser que ni així, veient el que molta gent ha contat al fòrum oficial del joc a Steam.

Una llàstima de títol. A saber quines mogudes varen tindre Atari i els creadors del joc per a haver tret a la llum un joc inacabat, i deixar-lo allà abandonat a Steam.

La única solució potser siga que algun indie es posés mans a l’obra, i arreglara els bugs, tal i com està passant amb Aliens: Colonial Marines.

Només recomanaria este joc als molt, molt (però molt) fans de la saga, i a gent que tinga molt temps lliure. Perquè de jocs cooperatius de terror en hi han infinitament millors que este “il•luminat”.

De gràfics i so el joc compleix molt positivament… però tot s’ho carrega la jugabilitat. Doncs això: una pena.

Bé, THQ Nordic ha comprat la llicència d’Alone In The Dark. A vore si tenen un detallet, i corregeixen i actualitzen el joc perquè siga mitjanament decent. Si només corregiren els bugs, només amb això la cosa guanyaria molt.

Nota: 3/10

Comparteix això

Be the first to comment

Leave a Reply

La teva adreça no serà publicada.


*