[Editorial] Ens nomenen a ‘Sessió Golfa’, a la ràdio valenciana

D’acord, tampoc esque siga una cosa com per a fer una entrada, però em va fer molta il·lusió :b. I esque, al programa de ràdio Sessió Golfa d’À Punt Mèdia, la senyoreta Matla ens va nomenar!

En aquella nit de dimecres del 23 de gener del 2019, Xe Quin Pasme traspassava la xarxa de xarxes per a arribar a un altre mitjà antic, però que continua sent molt guai, com ho és la ràdio.

Això va ser així, perquè vam participar a una pregunta que va fer per Twitter Matla, la xica que porta la secció de Joystick Ací a dins del programa nocturn Sessió Golfa, al voltant del tema de què coses ens han aportat en educació o d’aprenentatge, els videojocs.

Nosaltres vam fer un fil, contant que el que més ens han ensenyat els survival horror, ha sigut sobretot, l’aprenentatge d’anglès:

Ací us deixem l’enllaç amb el podcast. Ens nomenen quasi al principi de la secció Joystick Ací que comença al temps 1:41:00” del programa.

23.01.2019 | Educació

A la carta Sessió golfa

https://apuntmedia.es/va/a-la-carta/programes/escoltat-en-la-radio/sessio-golfa/23-01-2019-educacio

Des d’este humil blog només tornar a dir que m’ha fet molta il·lusió escoltar que ens hagen citat als nous mitjans de comunicació públics valencians. A vore: ens nomenen un momentet, però per això no crec que exagerem; Coses com estes no passen sempre!!!

Moltíssimes gràcies Matla!

Comparteix això

Be the first to comment

Leave a Reply

La teva adreça no serà publicada.


*