[Notícia] ‘Xenosis’, survival horror d’estètica retro, bat rècord de recaptació

L’aparició de títols independents no té aturador amb el quasi mig any 2018 que portem. Als recents que hem esmentat a altres entrades i per les xarxes socials, ara s’uneix aquest ‘Xenosis: Alien Infection’, amb una indubtable influència dels millors videojocs de terror ambientats a l’espai exterior.

Segons el que podem llegir a la pàgina de recaptació Fig, ens trobem amb un survival horror que tindrà un fort component de supervivència, que de terror o d’acció. La història tindrà un paper molt important, i trobarem la recollida de diaris i documents típica del gènere per saber més sobre la trama. A més, sembla que haurem de dependre de l’ús de recursos limitats com l’oxigen, per poder sobreviure. Una característica que ens recorda al genial ‘Deep Fear’ (1998), o a l’inoblidable ‘Dead Space’ (2007).

Pel que es pot observar al vídeo de presentació, la influència d’altres sagues d’aquest gènere, com l’esmentat Dead Space, o Alien, són visibles a l’hora de crear l’ambientació del joc.

La campanya de finançament del títol va començar aquesta setmana, i només en un parell d’hores el títol va recollir el 60% de la recaptació necessari. A dia de hui, el títol només li queda un 5% per arribar al 100%.

 

https://twitter.com/XenosisGame/status/996550808396169216

 

La eixida del títol està fixada per a març del 2019, així que encara haurem d’esperar temps.

‘Xenosis: Alien Infection’ eixirà per a absolutament totes les consoles actuals, així com per a sistemes GNU/Linux i ordinadors MacOS. Sobre Android i iOS de moment no hi ha intencions de fer-ne versions.

Web de finançament del projecte:
https://www.fig.co/campaigns/xenosis-alien-infection/game-info

 

⚠️ Actualització a 16-01-2024: JOC CANCEL·LAT
La web oficial, el compte a Twitter, i el Discord romanen tancats de fa temps. Només resta la web de finançament de fig.co, i la pàgina a Steam. Com a videojoc independent, és probable que el joc fos abandonat degut a problemes personals del seu creador, qui va manifestar en diverses ocasions que havia tingut problemes mèdics allà al seu país, al Regne Unit. A la web de registre d’empreses del Regne Unit, la companyia està donada de baixa des del 16 d’agost de 2022.

Comparteix això

Be the first to comment

Leave a Reply

La teva adreça no serà publicada.


*