Outbreak: The New Nightmare, homenatge a RE Outbreak

Outbreak: The New Nightmare és un survival horror cooperatiu en línia de fins a 4 jugadors. Bé, fins ací la cosa ja no esque siga tan nova, però el seu atractiu rau en altres aspectes.

Sou de la generació de la PlayStation 2? Us recordeu de la saga Resident Evil Outbreak? Doncs seguiu llegint.

Fem memòria: Resident Evil Outbreak, i Resident Evil Outbreak File 2 van ser dos videojocs per a PlayStation 2, els quals intentaren recollir les mecàniques del survival horror clàssic, presentar-les en format de joc en línia cooperatiu. Si no van aconseguir la mateixa experiència de joc que als survival horror d’un sol jugador, degut al límit de temps de la partida, i la divisió de la aventura en capítols, si que es trobaven tots els elements del gènere que en aquest blog tant ens agrada.

Outbreak: The New Nightmare compta amb bon aspecte visual per a ser un títol indie.

Si bé a Europa la primera versió del títol no va tindre connexió a la xarxa (els altres tres personatges eren moguts per la CPU), la segona versió si que ho va fer, millorant tots els aspectes del primer. Sobretot, els terribles temps de càrrega entre porta i porta.

Això mateix és el que intenta arreplegar este Outbreak, que  ja pel títol “Outbreak”, ens podria haver donat una pista.

Com haveu pogut vore al vídeo, aquest títol reviu les mecàniques d’aquells famosos títols de PS2, i els ha portat als nostres temps.

Gràfics millors, missions, exploració, i molts items desbloquejables i ocults donen forma al títol. Nosaltres no l’hem tastat en profunditat, però pel que es pot veure, l’estudi independent que ha creat el joc, sembla que ha fet quasi un clon perfecte dels jocs de Capcom.

L’única cosa que a simple vista sembla molt fluix, és l’apartat de les animacions. Molt simples, i no massa realistes.

El millor d’Outbreak? Doncs que té crossgame, i això vol dir que, a pesar de que es troba disponible per a diferents sistemes operatius de PC com GNU/Linux, macOS, Windows, i Xbox One, els usuaris d’una plataforma poden unir-se a les mateixes partides d’altres usuaris de plataformes diferents.

Esperem contar-vos més cosetes sobre ell, en quan tinguem temps per aprofundir-hi.

Comparteix això

Be the first to comment

Leave a Reply

La teva adreça no serà publicada.


*