The Evil Within 2 ja és als carrers

Bé, als carrers, cada volta menys, ja que al pas que anem, les edicions físiques dels videojocs van a desaparèixer. En fi, comentaris innecessaris a banda. Esta matinada ja es troba disponible l’última creació de Shinji Mikami, un dels pares del survival horror.

Qui no conega qui és Shinji Mikami, només dir-vos que és el creador de la saga Resident Evil. Crec que poc queda més a dir, no? Després de aconseguir èxit a dins de Capcom, Shinji Mikam ja va dir que no volia dirigir cap Resident Evil més, i va abandonar Capcom, en busca de més llibertat creativa. I amb la primera part de The Evil Within, ens ho va demostrar, a més a més que ell també sempre ho admetia davant la premsa.

Evidentment, tampoc esque ell volgués especialitzar-se en el terror, però com a un dels propulsors del gènere survival horror, és una tasca que, molt que li pese haurà de fer, mentre que haguem fans com nosaltres desitjant que en vaja traient nous títols de terror i supervivència.

Estranyes i noves criatures xungues ens esperaran en este nou capítol de la saga.

Pel que hem pogut observar, Shinji Mikami ens atorgarà una altra experiència que agafarà el milloret que hi ha del gènere, i ho potenciarà a nivells més alts. O al menys això és el que ens ha paregut de moment per ací, en esta segona part de la nova saga que ha encetat Mikami.

Amb The Evil Within 2 tornarem al món supranatural de la primera part i, pel que ja es veia des del primer trailer, és tota una seqüela en totes les seues vessants.

Potser per ací que, tot hi ha que dir, no estem massa “a la última”, i tardareu en vore algun anàlisi. Però en fi, internet és gran, i nosaltres no tenim pressa Xb.

Als que vos hageu comprat el joc hui a la seua estrena, a gaudir-lo bé!

Comparteix això

Be the first to comment

Leave a Reply

La teva adreça no serà publicada.


*