Curtmetratge de La Quarantamaula

Navegant per les xarxes farà uns mesos vam trobar que existeix, ni més ni menys, que un curtmetratge de terror basat en la Quarantamaula, una criatura fantàstica del nostre folklore valencià.

La producció compta amb la intervenció d’actors coneguts que eixien en alguns dels programes de TV de l’extinta Canal 9, com Autoindefinits, Maniàtics i Socarrats, entre d’altres sèries que s’emetien allà. També aquest curtmetratge va rebre ajudes de la Generalitat Valenciana per a la seua producció.

Vam estar fent esforços per contactar amb els seus creadors, però poc hem pogut aconseguir.

Hem intentat posar-nos en contacte amb Josep Pitarch, el director del curtmetratge, però pareix que el seu twitter porta temps abandonat.

Vam contactar també amb diferents projectes artístics a on el director podria estar involucrat, i no hem rebut cap resposta encara. L’única persona que de moment si que ens ha respòs, ha sigut una gran professional dels mitjans de comunicació de la nostra terra, com ho és Amàlia Garrigós (Gràcies Amàlia!!). Ens va dir que es va posar en contacte amb Josep Pitarch, i que aquest li va dir que de moment estava ocupat amb altres coses, però que té intencions de penjar el curt a Youtube o similars. Això sí, no li va especificar quan ho faria.

El temps ha passat ja un poc de tot allò, i pareix que a les xarxes encara no ix res sobre aquest.

De totes maneres, des de Xe Quin Pasme! no ens podíem aguantar més, i creiem que era necessari que algú parlara de l’existència d’aquest curtmetratge que, molt possiblement, podria tractar-se del primer gran curtmetratge de terror en valencià. Quasi res!

Des d’aquí fem una crida a tots aquells que hagen vist el curt per a que ens conten què tal és i, si algun dels creadors, responsables o productors llegeixen això, doncs que ens informen de l’estat amb el qual es troba el film. Que per ací, al menys, molts encara no l’hem vist!

Continuarem informant sobre el tema.

Aprofiteu, aquells que estigueu de vacances, que ja queden només dues setmanetes per a que l’agost s’acabe ;).

 

Enllaços d’interès:
· http://filmsontheroad.com/la-quarantamaula

· http://www.europapress.es/comunitat-valenciana/noticia-cultura-rodaje-primer-corto-terror-valenciano-arranca-sabado-sueca-20110415173410.html

Comparteix això

2 Comments

  1. No tinc cap idea, però jo també estava buscant aquest curtmetratge pero curiositat però no hi ha manera de trobar-ho. Si n’hi hagueren noticies informeu!

    • L’última cosa que hem fet en aquest tema, ha sigut haver trobat al director per Facebook, i preguntar-li directament. Ho vaig fer algunes setmanes, i encara no ha contestat. Igual està de vacances. De totes maneres, a vore si hi ha sort, i algú el penja a la xarxa, o jo que sé. Si ell no contesta, doncs, en tindre temps, intentaré contactar amb algun altre implicat al curtmetratge.

      I tant! Quan en sapiguem alguna cosa, informarem per ací ;)!

Leave a Reply

La teva adreça no serà publicada.


*