Tancament de signatures per a la versió estesa de Blair Witch Project

La petició de recollida de signatures per a la versió estesa del film El Projecte de la Bruixa de Blair, ha finalitzat.

Una de les pel·lícules de terror més famoses de la història, i que fins i tot va aconseguir un record Guiness mundial quan a despesa de producció i recaptació de beneficis, potser torne en BlueRay i 4K en versió estesa.

Una iniciativa de Found Footage Critic en la qual, arran d’una entrevista amb un dels seus creadors, Eduardo Sanchez, els hi va proposar que si recaptaven el recolzament suficient, igual això podria servir de pressió sobre LionsGate, la productora que té els drets de la saga, i animar-los a traure una versió estesa de la famosa pel·lícula.

Per a aquells que no l’hagen vist mai, El Projecte de la Bruixa de Blair fou una de les cintes més taquilleres de la història, usant el format de gravació casolana, i el recurs de document trobat (found footage, és l’etiqueta que se li va atribuir a aquest gènere).

La saga compta amb molt de marxandatge i altres creacions culturals com còmics, llibres i videojocs. D’això últim, s’ha de dir que existeix una sèrie de 3 survival horrors que només van veure la llum a PC-Windows. Uns videojocs que, amb el temps, ens agradaria comentar en aquest blog algun dia :’).

Els videojocs de Blair Witch es nota que van eixir durant l’època daurada dels survival horror, i com a tals, tenen tots els elements d’este gènere que tant admiren en aquest blog.

La participació d’Europa en aquesta recollida de signatures ha quedat en segon lloc, amb un 28%, per damunt del primer lloc dels EEUU, amb un 65%.

Ací podreu vore com han quedat els resultat –> http://foundfootagecritic.com/blair-witch-petition-results/

Ara, gràcies als bons resultats de la recollida de signatures, de la qual nosaltres també en vam fer difusió al blog i a les nostres xarxes socials, potser s’estrene una versió més llarga.

Cal recordar que hi han unes 19 hores de metratge que es van descartar per a la versió final.

En podrem gaudir de totes aquestes hores? O possiblement només en facen una recollida de les que consideren més aptes?

Ara només queda esperar a veure com queda la cosa.

Comparteix això

Be the first to comment

Leave a Reply

La teva adreça no serà publicada.


*