Cameo de The Last Of Us a «El Sorprenent Món d’en Gumball»

Amb cada vegada més pes i assiduïtat, el món dels videojocs rep el seu reconeixement a creacions artístiques d’altres àrees de l’audiovisual com poden ser el cinema o les sèries de televisió.

Tal i com @xolutot va poder observar, el món de l’animació no ha estat exempte d’aquest reconeixement per part dels seus creadors, durant un dels capítols de la sèrie de TV El Sorprenent Món d’en Gumball (The Amazing World of Gumball).

El dimecres de fa dues setmanes, dementre desdejunava i veia el Canal de TV Boing, vaig poder admirar una graciosa referència a un videojoc durant una de les sèries d’animació més enginyoses i visualment innovadores de la graella de dibuixos per a tots els públics.

La veritat esque el cameo el qual van usar no era precisament d’un videojoc per a tots els públics, però que demostrava el nivell friqui dels seus creadors.
A manca de trobar-ne per la xarxa l’extracte de la versió espanyola d’aquest moment, ací us deixem la versió original per a que ho veieu:

El capítol en qüestió es diu El Parasit (exactament, el capítol 25 de la quarta temporada), i el cameo apareix a mitjan capítol, de mentre Gumball li adverteix a sa germana sobre una possible amistat tòxica que ella està tenint amb altre personatge de la sèrie.

Resta dir que, la criatura en la qual es transforma Gumball pertany als enemics més comuns que ixen al videojoc de supervivència i acció The Last Of Us, els clickers, els quals són com gent infectada per la variació del fong paràsit Cordyceps.

Els creadors de Gumball ben bé són clars coneixedors del famós títol de Naughty Dog.

De totes maneres, tampoc és cap novetat trobar quelcom així en aquesta sèrie de TV. Si la seguiu, segur que ja sabreu que els creadors de Gumball són uns autèntics friquis, ja que han fet aparició tot tipus de cameos relacionats amb mems d’internet, sèries d’anime, i videojocs. Ací us deixem una xicoteta mostra:

Gumball amb boca de predator.
Gumball transformat en Saijan.
Un personatge disfressat del psicòpata Dolan, el mem-burla de l’ànec Donald de Disney.

I moltes altres aparicions de centenars d’altres icones conegudes de la cultura d’internet, i els audiovisuals de la nostra època.

Si en trobem algun altre cameo a algun videojoc de terror o survival horror, esteu segurs que ho compartirem per ací, o a les nostres xarxes socials.

Esperem que vos estiga anant bé l’estiu!

Comparteix això

Be the first to comment

Leave a Reply

La teva adreça no serà publicada.


*