[Sèrie] AMERICAN HORROR STORY

Bones, esta vegada sóc jo, Hopekuma, una col·laboradora d’este blog i vos vinc a parlar sobre una sèrie de televisió de la mateixa temàtica del blog: terror. Abans de tot he de fer una xicoteta introducció. American Horror Story és una sèrie estatunidenca la qual és un poc particular ja que les temporades no tenen relació entre elles, sent cada una una història diferent.

Ara explicarem un poc les temporades per a orientant-vos, per si voleu començar per una en concret, o si vos dóna igual i seguiu l’orde d’eixida.

 

American horror story: Murder house.

6d29c386-4416-4b4c-825f-111d74928052
Tracta d’una família que es muda a una casa en què els amos apareixen sempre assassinats. En film affinity la nota dels usuaris és de 7,1.

American Horror Story: Asylum.

Cartel-de-la-serie-dramática-de-terror-American-Horror-Story-Asylum-que-podremos-ver-esta-noche..
Narra la història d’un psiquiàtric dels anys 60. Esta és la temporada millor valorada de la sèrie, ja que compta amb un 7’6 sobre 10.

American horror story: Coven.

American-Horror-Story-Coven-wallpaper-6
Més de 300 anys després del judici a les bruixes de Salem, les que van aconseguir fugir de la justícia, es troben en perill d’extinció. Després de patir misteriosos atacs, han decidit manar a les més jóvens a una escola de Nova Orleans perquè aprenguen a protegir-se. Aquesta té 6’5/10.

American Horror Story: Freak Show.

fx-american-horror-story-freakshow-keyart.jpg
La història, ambientada a Florida en els anys 50, es desenvolupa en un circ ambulant. 6’3/10

American Horror Sotry: Hotel.

american-horror-story-hotel
La investigació d’una sèrie de brutals assassinats comesos a Los Angeles, porta al detectiu John Lowe fins a un enigmàtic lloc, l’Hotel Cortez. Esta temporada compta amb Lady Gaga com a actriu d’esta temporada. 6’4/10

American Horror Story: Roanoke.

web_detailhero_series_dsktp_american-horror-story_1280x600_official
En este cas la trama comença quan una parella, després de ser assaltada a Los Angeles i perdre el bebé, decidix mudar-se a Carolina del Nord a la cerca de tranquil·litat. La seua nova llar es troba al costat de l’assentament “Roanoke”, una colònia del segle XVI amb una fosca llegenda darrere: es diu que tots els seus habitants van desaparéixer en 1590 sense cap tipus d’explicació, i sense deixar rastre. Mai es va saber què va passar amb cap dels seus membres. Se l’anomenà “La colònia perduda”. 6,8/10

 

Ara començaré amb la meua opinió. La sèrie en si no està malament, et sol enganxar a la trama, compta amb les típiques històries de terror: casa encantada, pallassos… (Quina novetat!) i això pot fer que en algun moment et replanteges si val la pena continuar veient esta sèrie de clixés, quan hi ha moltes altres amb històries més originals. Però a pesar de tot açò, el mesclar-ho amb alguna mica d’humor o d’altres fenòmens com poden ser aliens, pot ajudar a fer que es faça més entretinguda la sèrie. Conforme anava veient les temporades, veia com m’anava enganxant més i més a la història, fins que arribava als episodis 12-13 de cadascuna en els quals l’argument principal ja està contat, i et quedes amb l’explicació o desenllaç de coses molt secundàries. Tant, que a vegades són capítols que pareixen més de farcit que una altra cosa.

La meua puntuació per a la sèrie és de 7/10

 

Comparteix això

Be the first to comment

Leave a Reply

La teva adreça no serà publicada.


*