[Notícia] The Inpatient

The Inpatient és un dels dos nous jocs per PlayStation VR de Supermassive Games.

Va ser el joc d’horror psicològic que estaria ambientat en el “Blackwood Sanatorium” que apareix en Until Dawn (2015), amb la demostració mostrant algunes animacions de caràcter intensament humanes i una excel·lent actuació de veu.

A la demo mostrada érem un pacient d’aquest psiquiàtric en el qual un metge ens feia unes preguntes i havíem de respondre amb moviments amb el cap movent-lo d’esquerra a dreta ja que estàvem lligats en una cadira, o en un llit. Més avançada la experiència si que podríem desplaçar-nos però amb un control una mica tosc que només ens deixava avançar i retrocedir, però no hi havia desplaçament lateral i els girs eren en cops de 10º, potser estava configurat així per evitar possibles marejos i en la versió final podrem moure’ns més fluidament (com ja passava amb Resident Evil 7 en PS VR).

Tot i això, en aquest tipus de jocs el que preval és el guió i la durada, que encara és aviat per conèixer. Visualment és força destacable el treball realitzat per aquesta desenvolupadora.

Comparteix això

Be the first to comment

Leave a Reply

La teva adreça no serà publicada.


*