[Sèrie-anime] ANOTHER


Hui tenim una col·laboració especial d’una persona que ha volgut participar al blog, i ens va enviar aquesta ressenya-sinopsi sobre una sèrie anime. Amb aquesta publicació, inaugurem la secció d’animació que esperem que es vaja nodrint amb el temps :).


Another

Hui parlarem dels animes de terror, específicament del terror psicològic que és el que predomina en les animacions japoneses. Els animes d’este gènere solen centrar-se en una bona atmosfera, i que empatitzes bé amb els personatges.  També aporta una bona atmosfera que, de vegades, pot fer que l’espectador es porte algun esglai inesperat.

Ens centrarem a analitzar un exemple; Another. És un anime sobrenatural, escolar, de misteri, suspens i terror. La història se centra en una classe maleïda i en els fils del destí que porten a tots els alumnes i alumnes de la mateixa fins a la mort. Feia 26 anys anava a eixa classe una xica anomenada Misaki. Bona esportista, popular, que queia bé a tot el món, treia les millors notes… Però un dia va morir deixant un buit enorme en els seus companys de classe. Estos, decidits a no oblidar-la, van continuar actuant com si Misaki seguira viva fins a la graduació. Anys després, a la primavera de 1998, un xic nomenat Koichi Sakakibara és transferit a eixa classe per a no tardar a donar-se que hi ha quelcom estrany allà, especialment amb eixa tal Misaki que sempre veu al fons de classe dibuixant sola i que porta un pegat. És una sèrie prou interessant i que enganxa molt i la història que hem resumit breument dalt potser no siga d’allò més original, però tampoc està malament.

El dibuix està prou bé i recomane molt veure-ho, la seua puntuació en pàgines d’anime com animeflv li donen un 96% de vots positius així que no sé que espereu per a anar a veure-ho.

Comparteix això

Be the first to comment

Leave a Reply

La teva adreça no serà publicada.


*