Friday the13, Outlast 2 i Little Nightmares: setmaneta de novetats

Aquesta setmana ha estat carregada de novetats al món del survival horror, i dels jocs de terror en general.

El primer a recalcar en aquesta setmana de novetats, seria el lliurament de la data d’eixida de Friday The13 The Game.

El famós assassí torna en forma de videojoc el 26 de maig d’este any, després de centenars d’evasives per part dels seus creadors a twitter. La veritat, si haveu seguit als seus creadors en aquesta xarxa social, han tingut una paciència increïble davant del diluvi de preguntes per part dels fans d’esta saga.

Per altra banda, i seria un crim oblidar-nos-en, el dimarts d’aquesta setmana ha eixit la seqüela de l’exitós survival horror de la companyia independent (encara que no ho pareguen) The Red Barrels, OutLast 2.

https://www.youtube.com/watch?v=zS6hhXVg6XI

Aquesta volta, pel que hem pogut veure, l’ambientació i la localització del joc ens situarà a un estrany poble, amb una estranya religió, que sembla que practiquen estranys i sanguinolents ritus.

El títol ha eixit per a PlayStation 4,  Xbox One i WindowsPC. De moment, no es sap res de versions per a Linux i macOS. La primera part va tardar uns mesos en rebre la versió per a aquests dos sistemes operatius alternatius, i esperem que els creadors ho tornen a fer amb aquesta segona part.

I ja per acabar, cal recordar que demà ix el plataformes amb ambientació de malson, Little Nightmares.

I bé, de moment això és el més destacat aquesta setmana.

Aprofitem per a recordar que a Xe Quin Pasme no som professionals que vivim d’estes coses, i no podem estar a l’última i que busquem ser més, per a poder ser eficients. Si t’agrada el “rotllo” que portem, i vols col·laborar, benvingut seràs :).

Que vaja bé ;)!

Comparteix això

Be the first to comment

Leave a Reply

La teva adreça no serà publicada.


*