[Notícia] Resident Evil 5 s’estrena a l’Nvidia Shield TV

Este mes de maig ha eixit per a l’Nvidia Shield TV una versió íntegra de Resident Evil 5, sent una de les apostes més atractives del naixent catàleg propi del que disposa la consola-Smart TV creada per la famosa companyia de targetes gràfiques per ordinadors.

Assabentar-nos-en de la existència d’esta versió d’aquell genial joc, i tot sent coneixedors del poc nínxol d’usuaris amb el que compta l’Nvidia Shield TV, este fet és una excel·lent i interessant notícia. Si bé Resident Evil 5 és a hores d’ara un joc de la generació passada, la importància de la notícia rau en el sistema operatiu amb el qual funciona esta consola d’Nvidia.

Agafant com a base el sistema operatiu Android, creat per Google, l’existència d’esta versió del cinquè capítol de Resident Evil confirma que existeix una versió per al famós sistema operatiu de telèfons intel·ligents, tauletes digitals, i d’altres dispositius. Glossa dir, aleshores, que, a pesar de que de moment es tracte d’un versió dissenyada per executar-se exclusivament a la Shield TV d’Nvidia, és ben fàcil imaginar que, i molt possiblement de cara al futur, hi haja una versió més oberta per a la resta de dispositius que funcionen amb Android i tinguen la capacitat per moure el videojoc.

Per la qual cosa, hi som front a la primera vegada que un capítol oficial de la saga de terror de Capcom arriba a un dispositiu diferent de les plataformes més grans, apropant-se a ecosistemes semblants basats en GNU/Linux o els macOS d’Apple, facilitant també la possibilitat d’una versió nativa per a estos sistemes operatius.

El port ha sigut desenvolupat per NVIDIA Lightspeed Studios, i rondarà un preu de 12-15 euros.

Espai de Resident Evil 5 a la web de Shield TV d’Nvidia:
🌐 https://shield.nvidia.com/games/android/resevil5

Espai de Resident Evil 5 a la Play Store de Google:
🌐 https://play.google.com/store/apps/details?id=com.nvidia.residentevil5

Comparteix això

Be the first to comment

Leave a Reply

La teva adreça no serà publicada.


*