Resident Evil Origins Collection ja a la venda

origins collection cova-xolu

Este divendres 22 de gener del 2016 s’ha posat a al venda un dels recopilatoris més esperats pels amants del Survival Horror clàssic. Amb este llançament Capcom per fi ens fa arribar a terres occidentals, i en format físic, les versions en Alta Definició de les dues recents versions revisades dels primers capítols de Resident Evil. Recordem que estos dos títols van eixir en exclusiva per a la Nintendo GameCube arran del famós contracte d’exclusivitat entre Nintendo i Capcom, durant la generació de les consoles de 128 bits (1998-2008). Un temps durant el qual, Capcom es va comprometre a treure els seus RE oficials, soles per a la consola de Nintendo de per aquells temps. Durant l’últim any 2015, Capcom va rescatar estos dos títols per a PC, PlayStation 3 i 4, I Xbox 360 i Xbox One.

Esta mateixa setmana, el dimarts 19 de gener, va arribar Resident Evil 0 HD a Steam. Així, juntament amb la versió HD del remake del primer capítol d’esta saga, Capcom fulmina definitivament l’exclusivitat que tenia Nintendo sobre estos videojocs.

Resident Evil Origins Collection eixirà per a PlayStation 4, Xbox One i PC-Windows. Una llàstima que Capcom haja deixat de banda -una altra volta- a la WiiU de Nintendo.

https://www.residentevil.net/es/news_topics-201601211615.html

https://www.game.es/videojuegos/accion/pc/resident-evil-origins-collection/119336

Comparteix això

Be the first to comment

Leave a Reply

La teva adreça no serà publicada.


*