[Notícia] DreadOut per a Linux i Mac!

Després d’un parell de mesos des de la eixida del videojoc DreadOut, estem molt orgullosos de poder donar aquesta noticia: ja estan disponibles, des de fa un mes en Steam, les versions d’este títol per a sistemes operatius GNU/Linux i Mac.

I diem d’estar orgullosos perquè des de Xe Quin Pasme creiem en que per a quantes més plataformes puga eixir un joc, millor que millor. Ja, sabem que no es tracta d’un videojoc AAA (d’una gran companyia, volem dir amb eixes “A’s”), però encara així, que siga un joc d’un estudi independent, no vol dir que siga un joc més feble de qualitat. L’exemple més colpidor que trenca amb això, el tenim en el singular i genial -i gratuït!!!- Cry Of Fear (que per cert, no estaria mal que també els seus creadors es preocuparen de portar a Mac i a Linux també).

Les companyies independents, però, més que les grans, pareix que estan tenint més sensibilitat en este sentit de traslladar els seus jocs a les diverses plataformes que pot assolir un PC. La veritat esque pocs survival horror han sigut portats als sistemes Linux i Mac. I menys jocs de grans companyies… A veure si les “grans” aprenen un poc del món indie, i ens poden oferir el pròxim Silent Hill també en Linux i Mac… Encara que ho dubtem molt.

Ací vos deixem l’enllaç directe a la pàgina del videojoc a Steam. http://store.steampowered.com/app/269790/

Comparteix això

Be the first to comment

Leave a Reply

La teva adreça no serà publicada.


*