[Notícia] Resident Evil Revelations 2: Anunciat, i primeres informacions del joc

A principis d’aquesta setmana es va fer oficial l’anunciament per part de Capcom, d’un nou capítol de la seua franquícia de terror: Resident Evil Revelations 2.

Amb això pareix que Capcom inicia, per primer vegada en la saga, un fet que mai havíem vist: Obrir una nova corrent a banda dels capítols oficials. Amb això no volem dir que l’argument i els fets dels Revelations, no siguen oficials, compte. Per la informació que s’ha alliberat, pareix que els fets transcorren entre el Resident Evil 5 i 6, i les protagonistes seran Claire Redfield i Moira Burton. Si! De cognom Burton! És una de les filles de Barry Burton! De l’argument no es sap massa. Claire i Moira són raptades i traslladades a una presó que pareix que estarà a una illa, situació a la que Claire ja es va enfrontar a CODE: VERONICA.

Quant fa a la jugabilitat, pareix que es mantindrà la opció per a dos jugadors, i es va esmentar que potser els dos personatges acaben tenint habilitats exclusives que haurà que saber alternar i emprar per avançar al joc… ja veurem com acaba la cosa.

Una de les principals manifestacions del seu productor, Michiteru Okabe, és la d’intentar tornar als inicis de la saga: menys acció, puzzles i més terror. Actualitzar la saga en el sentit del terror. Veient les imatges, pareix que potser estiguen anant pel bon camí que diuen. Ens trobem amb escenaris molt foscs, i una ambientació bastant fosca i opressiva també que -a opinió nostra- ens recorda molt a les primeres imatges que es van mostrar per a Resident Evil CODE: Veronica de Dreamcast.

Una de les altres coses noves que portarà este nou capítol, serà la forma del seu llançament. Primerament Capcom anirà penjant els capítols a internet, i una volta el joc s’haja acabat, aleshores trauran el format físic, més algun extra.

El preu dels capítols serà al voltant d’uns 6 o 7 euros, i esta pensat per a eixir en les plataformes de nova generació, més PS3 i Xbox 360. I sí, ja està. Encara que la primera part de esta nova “inter-saga” va nàixer amb la Nintendo 3DS, amb gran ressò pel seu paregut gràfic als Resident Evil de PS3, no s’ha anunciat que vaja a eixir per a qualsevol consola de Nintendo. Cap. Ni 3DS, ni WiiU. La veritat, és una llàstima que ni tan sols s’hagen dignat a fer una versió per a WiiU.

Els capítols començaran a estar llestos per a jugar cap a principis de l’any que ve 2015.

Pàgina oficial: http://www.capcom.co.jp/rev2/es/index.html

02 06 10665799_559558047505704_5812089071401795297_nAFFLICTED_02

 

Fonts:

http://www.eurogamer.es/articles/2014-09-07-claire-redfield-sera-la-protagonista-de-resident-evil-revelations-2

http://www.meristation.com/pc/noticias/resident-evil-revelations-2-se-vendera-por-capitulos/58/2007514

Imatges:

http://www.biohazardfrance.net/index.php?article=anticipez-la-peur-avec-resident-evil-revelations-2-&id=97906

 

Comparteix això

Be the first to comment

Leave a Reply

La teva adreça no serà publicada.


*