Anunciada remasterització del remake de ‘Resident Evil’

A principis d’este més d’agost del 2014, Capcom va fer pública una gran noticia per a tots els fans de ‘Resident Evil’: una remasterització en alta definició del remake del primer capítol d’esta saga, que va eixir per a les consoles de joc de Nintendo GameCube i Wii, al 2002 i al 2009, respectivament.

Amb aquest fet, s’acaba l’exclusivitat de la qual gaudia Nintendo, i s’albira una difusió més estesa per al joc, que de segur el convertirà en un èxit. Així, el joc eixirà per a PlayStation 4, PlayStation 3, Xbox 360, Xbox One i ordinadors amb Windows, amb data de llançament pensada cap a principis de novembre.

Per a promocionar el joc, Capcom a preparat un mini-joc online a la següent pàgina web (https://game.capcom.com/campaign/biohd/es/) en el qual només pel fet de participar, seràs obsequiat amb contingut extra per a quan isca el joc.

game_cre_ss01_pop

cris canvi

A tot això, i planejades les versions per a consoles de joc Xbox, s’ha de comentar el fet de que no s’haja anunciat una versió per a Wii U. Però, tot i que no es tracta de la remasterització, estos usuaris podran gaudir del títol si aconsegueixen la versió de Wii, gràcies a la retrocompatibilitat que hi té aquesta consola.

Observant el material mostrat per part de Capcom, com més va més, es fa cert que esta ben bé serà la millor versió de totes d’este videojoc, fent que pague la pena fer-se una altra vegada amb ell. Sobretot, per a tots aquells que ara per ara no l’hagen jugat.

🗞 Fonts:
➡️ http://www.biohazardfrance.net/index.php?article=resident-evil-remasterise-en-hd-c-est-fait-&id=97529
➡️ http://www.biohazardfrance.net/index.php?article=nouveaux-screenshots-de-resident-evil-hd&id=97688
➡️ http://www.eurogamer.es/articles/2014-08-05-resident-evil-hd-remaster-imagenes
➡️ http://www.biohazardfrance.net/index.php?article=date-de-sortie-de-resident-evil-hd-remasterise-infos&id=97542

Comparteix això

Be the first to comment

Leave a Reply

La teva adreça no serà publicada.


*