Ja hem tornat de les vacances!

Després d’unes llargues (i caloroses!!!) vacances, ja estem ací a la càrrega. I tornem per a intentar crear un lloc a la xarxa en la nostra llengua, i informar (en la mesura de les nostres minses capacitats) sobre tot allò relacionat amb el món del Survival Horror. I també coses relacionades amb el terror quan puguem, ja que, per què no? :). No ens considerem un blog massa professional de moment, ni amb massa gent per a ser un gran blog de debò. Però al menys, ho intentarem.

I per això mateix, també encetant esta nova etapa, fem un crida a tot aquell que estiga interessat en escriure ací. Seran benvinguts qualsevol anàlisis o ressenya de qualsevol pel·lícula, còmic, videojoc, o qualsevol altra creació cultural, que envolte el món del terror clàssic (per dir-ho d’alguna manera), però que -més faltaria!- també no ens oposem a les produccions més actuals de les últimes pel·lícules i series i demés de terror, per exemple.

Ens vam anar sense dir res, i actualitzem de tant en tant. I crec que així continuarem pel que es veu. Però lo important és estar. O això diuen, no?

Benvinguts, i animeu-vos a enviar-nos els vostres anàlisis i escrits.

retorn d'estiu

Comparteix això

Be the first to comment

Leave a Reply

La teva adreça no serà publicada.


*