[Notícia] ‘Ikai’ guanya el premi de millor narrativa al SaGa 2022

El videojoc de supervivència i terror ‘Ikai’, guanya el premi a millor narrativa d’un joc en català a la primera edició del Saló del Gaming SaGa, una convenció de videojocs lligada al nostre àmbit lingüístic que va tindre lloc a L’Hospitalet del Llobregat aquest mes de desembre.

La categoria en concret en que va ser guanyador fou en ‘Videojoc en català amb millor narrativa’, a on el títol de terror va competir junt amb els altres dos finalistes: ‘Endling – Extintion is Forever’ d’Herobeat Studio, i ‘Nekomew’s Nightmares’, de l’estudi Pikewin; aquest últim, un títol amb cert recurs de terror apte per a tots els públics.

Contactant amb la gent d’Endflame ens van expressar la seua gran sorpresa davant d’aquest reconeixement, afirmant estar molt sorpresos, emocionats, i que per a res s’ho esperaven.

 

 

Organitzat per Plataforma per la Llengua, aquesta primera edició del SaGa – Saló del Gaming va tindre lloc durant els dies 3 i 4 de desembre del 2022 a l’Hospitalet del Llobregat (Barcelonès), a l’edifici La Farga, què, a banda del lliurament de premis a videojocs editats en català, va comptar amb diverses activitats com un gran escenari competitiu amb el Barça i els millors equips en català del ‘League Of Legends’ i ‘Valorant’, un espai de xarxa LAN amb 300 places per jugar a més de 25 videojocs, 50 expositors de clubs, empreses, associacions, institucions i centres formatius, així com una vintena de tallers i xerrades.

Des d’ací a Xe Quin Pasme! estem molt orgullosos que un dels primers premiats en aquesta primera edició d’un saló de videojocs en la nostra llengua, haja sigut un survival horror.

La nostra més que enhorabona a tot l’equip d’Endflame!

 

‘Ikai’ es troba disponible per a Windows 11, Steam Deck-SteamOS, PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch, PlayStation 5 i Xbox Series.

🌐 Web oficial del joc 🌐

 

🗞 Fonts:
➡️ https://saga.cat/premis-saga-2022/
➡️ https://www.gaming.cat/2022/12/guanyadors-dels-premis-saga-2022/

Comparteix això

Be the first to comment

Leave a Reply

La teva adreça no serà publicada.


*