[Notícia] ‘Post Trauma’, un indie de terror valencià, fou presentat durant el The Game Awards 2022

The text "The Game Awards" and "December 8" in front of an orange statuette against a black background.

Durant la gala de premis nord-americana The Game Awards, un acte que per als que no ho sapigueu es porta fent des del 2014 i dóna premis en diferents categories als millors videojocs de l’any, hi va tindre una sorpresa molt relacionada en les nostres terres.

El videojoc ‘Post Trauma’, un títol desenvolupat per Red Soul Games, un estudi independent provinent del País Valencià, va tindre un espai amb un tràiler que, pel que sembla, ni els mateixos creadors tenien idea de que anava a tindre aquesta promoció.

Com ben bé han deixat caure els seus creadors a les xarxes, sembla com que encara no s’ho creuen que això haja pogut passar.

I esque, evidentment és un somni fet realitat que el canadenc Geoff Keighley, el mecenes que està donant impuls a la creació de grans esdeveniments de prestigi allà als Estats Units, relacionats amb el món dels videojocs, s’haja interessat per un títol independent dels tants que hi han ara mateix al món amb estil similar.

‘Post Trauma’ no és cap joc nou, i ja porta temps en desenvolupament, a on fins i tot ja va oferir una demostració jugable els mesos passats, la qual va rebre molt bones crítiques per la bona fusió de l’estil de videojoc clàssic de supervivència i terror psicològic, amb un apartat sonor i tècnic de primera qualitat.

Ací us deixem la pàgina del joc a Steam:
https://store.steampowered.com/app/1750030/Post_Trauma/

Des d’ací simplement donar l’enhorabona a tot l’equip de Red Souls Games per aquest fantàstic fet que ajudarà a donar a conèixer i impulsar un títol que pinta realment bé per als fans del survival horror.

Comparteix això

Be the first to comment

Leave a Reply

La teva adreça no serà publicada.


*