[Notícies] Butlletí XQP! #22 -juliol 2022

El mes de juliol es va deixar notar, i no precisament perquè estiguem de vacances, i aquest butlletí número 22 de juliol esdevé més breu.

Vam assistir al primer programa de l’Ecliptic Express, la nova secció sobre Resident Evil de Simmer Valenciana. També varem rescatar un interessant vídeo de la gent d’Aventura x Japó sobre el terror en aquell país, i varem publicar una entrada sobre el servidor de Discord Terror en Català.

Quant fa a anuncis, varem informar sobre dos nous títols basats en l’univers d’ ‘ALIENS’.

Així, i en gran quantitat aquesta vegada, també adjuntem enllaços i continguts dels companys de La Pesanta, Zona Morta, i Good Guy Costa Blanca.

🟥 Hi som al primer directe de l’ ‘Eclíptic Express’ de Simmer Valenciana

La estrena de la nova sèrie de TV de ‘Resident Evil‘ de Netflix ha deixat disparitat d’opinions al món dels videojocs i de l’entreteniment.

Convidats per la prolífica companya del món dels videojocs en la nostra llengua, Simmer Valenciana, hi varem ser a la interessant tertúlia que va organitzar al seu canal de Twitch, a on inaugurà una nova secció dedicada al món de ‘Resident Evil’, .

https://www.twitch.tv/videos/1551364267

 

🟥 Saps què és el kimodameshi? (Aventura X Japó)

Navegant per la xarxa rescatem un interessant vídeo de la gent d’ ‘Aventura X Japó’, a on se’ns explica, a banda del què és això del kimodameshi, que, per als japonesos, l’època del terror, no és a la tardor, sinó ara mateix a l’estiu.

 

🟥 Reportatge sobre l’escriptora Maria Victòria Rodoreda i Sayol (La Pesanta)

La Pesanta oferí un enfilall molt interessant a Twitter descobrint-nos-en a una de les escriptores més prolífiques de literatura de terror de les nostres terres.

 

🟥 Imatges de la nova sèrie de Junji Ito per a Netflix (La Pesanta)

 

🟥 Nova entrada al web:

‘Terror en català’, un servidor de Discord sobre videojocs de terror

 

🎦 Festa gore a ‘EMESIS’ de Pablo Parés (Zona Morta)

🌐 https://www.zonamorta.cat/2022/07/festa-gore-emesis-de-pablo-pares.html

 

 

🎦 Jeepers Creepers Reborn (La Pesanta)

 

🟥 Anunciat nou videojoc basat en ‘ALIENS

Un nou videojoc basat en la saga Alien està en producció per a PC i consoles de nova generació. Del poc que se sap, serà desenvolupat per la companyia Survios, la qual sembla que està especialitzada en títols de realitat virtual, un element que també serà aprofitat en aquest títol.

A banda del sobtat anunci d’aquest títol, poc més es sap del joc, a banda d’estar ambientat en l’univers de la segona pel·lícula i usar el motor Unreal Engine 5.

 

🎦 Tota la saga de ‘El ninot diabòlic’ -Chucky- en 4k (Good guy costa blanca)

 

🟥 Anunciat ‘ALIENS: DARK DESCENT

Realment, des de l’adquisició de Disney de gran part de la FOX, la saga dels xenomorfs està vivint una autèntica empenta comercial en diversos àmbits.
Presentat el mes passat durant el Summer Game Fest, un altre títol basat en la saga ‘ALIENS‘ està en preparació per a les noves plataformes i PC.

Pel poc que va deixar entreveure el següent tràiler, el joc sembla que podria tenir unes mecàniques molt semblants a les de VAMPIRE: MASQUERADE REDEMPTION.

 

📺 Segon Teaser Tràiler de la segona temporada de ‘Chucky’ (Good guy costa blanca)

Comparteix això

Be the first to comment

Leave a Reply

La teva adreça no serà publicada.


*