[Notícia] ‘Terror en català’, un servidor de Discord sobre videojocs de terror

El món d’internet ens torna a demostrar el seu potencial social per unir a la gent en això de la creació d’espais de gustos i aficions comuns.

‘Terror en català’, és una aposta més en llengua catalana, per a un espai en els videojocs de terror enfocats al joc en línia.

El projecte en qüestió és un servidor de Discord que, segons ens ha contat el seu creador, “El servidor va néixer per tenir un lloc de trobada principalment per al ‘Phasmophobia’, … que amb el temps ha esdevingut un servidor de parla catalana sobre videojocs de terror.”

El seu creador, Ferran Borras, conegut com ‘LordVR’ a les xarxes, qui també fou creador i gestiona la comunitat VR Catalans, ens especificà que la idea era la de tindre un espai a on quedar, fer partides i penjar informació sobre ‘Phasmophobia‘ durant el boom que tingué el joc.

Amb una difusió bàsicament entre jugadors i altres xats de comunitats de videojocs i creadors en català, la promoció va ser primer de “boca en boca, fins ha acabat amb compartir dintre les comunitats de Gaming.cat“.

Actualment compta amb 42 membres, i l’objectiu que hi té aquest servidor de Discord serà el de donar la benvinguda a qui vullga jugar en català a algun joc de terror juntament amb altres jugadors, podent demanar el seu espai, contactar amb altres, etc., en aquell títol de terror que hi tinga altre esclat d’èxit.

Des d’ací ens alegra de l’existència d’aquest servidor de Discord i, si sou jugadors habituals de ‘Phasmophobia’ o altre videojoc de terror que es jugue via internet amb altres jugadors, vos animem a que entreu i li doneu ús.


Terror en català

Comparteix això

Be the first to comment

Leave a Reply

La teva adreça no serà publicada.


*