[Notícies] Butlletí XQP! #20 -maig 2022

El de maig ens va portar les d’estrenes Outbreak: Contagious Memories, el cooperatiu asimètric Evil Dead: The Game, i el genial Lamentum presentava finalment la seua versió per a Linux.

The Beresford Family, la preqüela de Fear the Dark Unknow va obrir la seua pàgina a Steam, i Silent Hill 3 en feia 19 anys.

I bé, al maig també en fem nosaltres anys. Huit anys que portem ja a les xarxes.

Per fi enllestirem i publicàrem una anàlisi sobre Dawn of Fear, un dels videojocs de terror fet a terres valencianes.

Com a novetat, i per ficar una mica de notícies relatives al cinema, també vos deixem algunes de les coses que hi comparteixen i que s’ho treballa de valent a les xarxes socials en la nostra llengua, vers coses de terror, com ho són La Pesanta i Zona Morta.

🟥 Estrenes: OUTBREAK: CONTAGIOUS MEMORIES

Amb una evolució constant des del primer títol, i quasi a nou joc per any, aquesta saga indie per fi arriba a polir tot allò que hi mancava a anteriors títols, molts d’ells força ajustats en qualitat com a videojocs-homenatge a Resident Evil.

Amb Contagious Memories, l’empenta qualitativa es deixa notar una mica més de la mà d’aquesta producció feta per un xicotet equip de nostàlgics del joc de Capcom.

 

🟥 La preqüela de Fear The Dark Unknown per fi es deixa vore

Si ja havien sigut mostrades algunes imatges i il·lustracions del joc, poca cosa en sabíem del que anava a ser un títol de l’estudi valencià Dreamlight Games Studio, inserit a dins del seu survival horror clàssic Fear The Dark Unknown.

Baix el nom de The Beresford Family, el tipus de joc canviarà de gènere, sent aquest una aventura gràfica d’estil point and click, a on la trama en contarà què va passar en la mansió i la família que allà hi va viure, i que donen base a la trama del primer joc.

El joc ja té la seua pàgina a Steam.

 

🟥 La nova versió de Dead Space ens arribarà el 27 de gener de l’any vinent

 

🟥 La casa embruixada que va inspirar ‘The Conjuring’ ha estat venuda (Zona Morta)

https://www.zonamorta.cat/2022/05/la-casa-embruixada-que-va-inspirar.html

 

🟥 Estrenes: EVIL DEAD: THE GAME

 

🟥 Lamentum arriba a GNU/Linux

Complint amb la seua promesa que hi van fer durant la campanya de finançament del joc, el genial títol de supervivència i terror Lamentum va llançar aquest mes la seua versió nativa per al sistema GNU/Linux.

Una gran notícia saber que, al menys els estudis independents es prenen més seriosament la verdadera tasca de portar els seus jocs al sistema operatiu universal i lliure que li pertany per lògica a les computadores.

 

🟥 ‘WINNIE THE POOH: BLOOD AND HOONEY’, la terrorífica revisió del clàssic infantil (Zona Morta)

https://www.zonamorta.cat/2022/05/winnie-pooh-blood-and-hooney-la.html

 

🟥 19 anys des que va eixir Silent Hill 3

 

🟥 Reunió de la podcastera valenciana

A finals del mes de maig se’ns va convidar a un dinar amb alguns dels podcasts en valencià que hi havem a la xarxa. Coincidí que podíem anar, i no ens ho varem pensar dues vegades.

 

🟥 Sèrie Last of Us (2023) (La Pesanta)

 

🟥 Xe Quin Pasme! en fem 8 anys

No podíem acabar el mes sense que siga recordar el nostre aniversari. Degut a motius personals, ací el present qui porta quasi tot el pes del projecte, simplement dir que Xe Quin Pasme! és un projecte que m’agradaria eixamplar i continuar fent en el temps.

Ens agradaria poder estar més actius diàriament i a més xarxes socials, però la situació vital no m’ho permet.

Des d’ací una gran abraçada a tots els que seguiu XQP! i gaudiu del que fem.

 

🟥 NOPE 2022 (La Pesanta)

 

🟥 [Anàlisi] DAWN OF FEAR

 

[Anàlisi] ‘DAWN OF FEAR’, el segon survival horror fet a casa nostra

 

Comparteix això

Be the first to comment

Leave a Reply

La teva adreça no serà publicada.


*